Voices Unlimited

Haags gemengd koor
za 5 okt / 13:30 - 14:30
za 5 okt ’24
13:30 - 14:30

Voices Unlimited is een koor dat bestaat uit ongeveer 50 leden, verdeeld over vier stemgroepen (bas, tenor, alt en sopraan). Samen zingen ze voornamelijk populaire lichte muziek, maar het koor maakt ook graag uitstapjes naar klassiekere nummers.

Programma

Tijdens het optreden zingt Voices Unlimited nummers binnen het thema 'Water'. Het koor licht een tipje van de sluier op van het aankomende themaconcert, dat gezongen wordt op 16 en 17 november 2024.

Voices Unlimited bestaat al meer dan 45 jaar. Binnen de vereniging zijn heel veel leden actief in diverse commissies. Het koor omschrijft haar zeer diverse repertoire als “alles tussen Bach en muziek uit de 21ste eeuw”. De leden spelen een grote rol in het uitzoeken van repertoire en de bijbehorende uitstraling. 

Onderdeel van

Voices Unlimited
Elke maandagavond wordt er gerepeteerd in de Lutherse Kerk waar hard studeren met “lekker zingen” wordt gecombineerd. Daarnaast gaat het koor één keer per jaar een weekend de hei op, om eens wat langer met elkaar door te studeren. Ook geniet Voices Unlimted jaarlijks van het Zomeravondmaal, waarmee het koor het seizoen voor de zomer afsluit. Uiteraard treedt het koor ook meerdere keren per jaar op. Voor meer informatie over het koor of over de concerten die zij zingen, kunt u kijken op de website.

Credits

Miguel Ángel Santaella Dirigent
Tatiana Kiourou Pianiste