Maak kennis met Amare Next – platform voor young professionals

do 17 okt / 19:30 - 22:00
do 17 okt ’24
19:30 - 22:00

Stap binnen bij Amare Next: het zakelijke platform voor young professionals (richtleeftijd 25-40) in Den Haag. Connect met gelijkgestemden en laat je inspireren door de perfecte mix van cultuur en business!

Amare Next Event powered by Siemens – do 17 okt
Op donderdagavond 17 oktober nodigen wij je uit om Amare te ervaren door de ogen van andere young professionals tijdens het eerste Amare Next Event powered by Siemens. Met sprekers en optredens van young professionals van het Koninklijk Conservatorium, Residentie Orkest en Holland Dance Festival – allemaal gevestigd in Amare. Laat je verrassen door de mogelijkheden van de podiumkunsten!

Programma

19:30    Welkom in Amare!
20:00   De young professionals van Amare vertellen je alles over werken in de podiumkunsten. En ze geven natuurlijk een voorproefje van hun talent! Met Kaja Majoor (Koninklijk Conservatorium), Iedje van Wees (Residentie Orkest) en Tomás Lopez (Holland Dance Festival).
21:00   Borrel ze! onder het genot van de plaatjes van DJ Manou
22:00   Tot ziens!

Amare Next & Young Siemens

Siemens Nederland is sinds 2023 lid van de Amare Member Club, het zakelijke netwerk van cultuurhuis Amare - Den Haag. Siemens draagt al tientallen jaren bij aan kunst, cultuur en het ontwikkelen van jong talent in Den Haag, de stad waar het techbedrijf sinds 1891 gevestigd is. Door Amare te steunen, levert Siemens een bijdrage aan het realiseren van de zeer diverse programmering van dit prachtige theater in het hart van de stad, waar inwoners van Den Haag en verre omstreken onvergetelijke avonden kunnen beleven.

De culturele en zakelijke wereld combineren
De jonge collega's van Siemens, verenigd in Young Siemens, spelen een hoofdrol in de samenwerking met Amare. Samen organiseren zij een nieuw evenement, Amare Next. Dit evenement richt zich op young professionals en heeft als doel de culturele wereld en het bedrijfsleven te combineren. Jochem Mark, voorzitter van Young Siemens, zegt: "De diversiteit aan kunst en cultuur die samenkomt bij Amare is ongelooflijk inspirerend en vult onze bestaande activiteiten perfect aan. De locatie aan het Spui is fantastisch. We kijken uit naar een prachtige avond met waardevolle netwerkmomenten."

Praktische informatie
Tijdens het event zal een fotograaf aanwezig zijn. Als je het niet prettig vindt om op de foto te gaan, geef het dan bij haar aan tijdens het event. Zij kan er dan rekening mee houden dat je niet herkenbaar op foto’s staat.

Maak kennis met de young professionals van Amare

Kaja Majoor – Koninklijk Conservatorium
Kaja Majoor (1998) is een Pools-Nederlandse professionele violiste en illustrator, gevestigd in Den Haag. Ze studeerde in 2020 af aan het Koninklijk Conservatorium en in 2023 aan de Willem de Kooning Academie. Ze volgt de NAIP (New Audiences and Innovative Practice) master om haar muzikale en artistieke vaardigheden te kunnen combineren. Tijdens het Amare Next Event powered by Siemens vertelt zij over deze ontdekkingsreis en haar plannen voor de toekomst!

Kaja werkt momenteel aan 'Seeing Sounds', een interdisciplinaire performance die synesthesie onderzoekt door middel van zelfgemaakte grafische partituren. Tijdens het event geeft Kaja een voorproefje van deze performance samen met cellist Diederik Smulders.

Iedje van Wees – Residentie Orkest
Iedje van Wees (1995) is een Nederlandse professionele celliste. Ze deed haar bachelor aan het Conservatorium Maastricht en voltooide haar master aan de Hochschule für Musik und Tanz in Keulen, Duitsland. Sinds ruim een ​​jaar maakt zij deel uit van het Residentie Orkest als plaatsvervangend leider van de cellogroep. Tijdens het Amare Next Event powered by Siemens legt ze uit wat deze baan inhoudt, hoe het is om in een orkest te werken en hoe ze aan deze baan is gekomen.

Tijdens het evenement zal Iedje ook een kort optreden geven samen met haar collega- violiste Francisca Portugal.

Tomás Lopes – Holland Dance Festival
Tomás Luís Lopes (1998) is een Portugese danser, choreograaf en producer en woont momenteel in Rotterdam. Hij studeerde in 2020 af aan Codarts met een Bachelor in Uitvoerende Dans en liep stage bij De Stilte. Momenteel is hij producer voor Holland Dance Festival en werkt hij aan een choreografie voor de derde editie van een VR-productie die gepland staat voor oktober 2024.

Tijdens het Amare Next Event powered by Siemens vertelt Tomás over zijn artistieke ontwikkeling, zijn reis van student naar young professional met een dansachtergrond en zowel huidige als toekomstige projecten bij Holland Dance Festival.

Spreker

Kaja Majoor

Violiste en illustrator

Iedje van Wees

Cellist

Tomás Lopes

Danser, choreograaf en producer