© Ossip van Duivenbode

Rondleiding door Amare

za 19 nov - ma 1 mei
za 19 nov '22
-
ma 1 mei '23

Met een groep van maximaal 20 personen word je rondgeleid door Amare. Iedere rondleiding is weer anders en afhankelijk van wat er op dat moment gebeurt in het gebouw. Ontdek bijvoorbeeld het rumoer in de laad- en losruimte, de stilte in de coulissen of het magische spel van de trekken in de toneeltoren. De ene keer word je uitgebreid rondgeleid in de zalen, de andere keer krijg je bijvoorbeeld een kijkje in de studio of de kleedkamers.

Wat kun je allemaal zien, doen en voelen in Amare? Neem deel aan een van onze rondleidingen voor een eerste indruk. Of je nu geïnteresseerd bent in de constructieve hoogstandjes van Amare of gewoon het gebouw wilt ervaren: de rondleidingen zijn er voor iedereen. Op een interactieve manier word je meegenomen door mensen die dicht bij Amare staan en alle hoekjes en gaten kennen. Zo leer je welke verhalen er al rondwaren in het gebouw en ontdek je misschien wel iets wat je daarvoor niet zag!

De kosten voor een rondleiding betreffen €7,50. Je kunt een ticket kopen via deze pagina (zie hierboven: 'Data & tijden').
De rondleiding start bij de Tribunetrap (begane grond) en eindigt bij de Stadskantine.
Lees hier meer over een veilig theaterbezoek.

Heb je vragen of suggesties? Stuur een e-mail naar rondleidingen@amare.nl.

Rondleiding voor een groep?
Groepen, verenigingen en bedrijven die een aparte rondleiding willen aanvragen voor 5-20 personen kunnen dit doen via rondleidingen@amare.nl (kosten €149,- per groep incl. btw).

De rondleidingen zijn alleen geschikt voor volwassenen. We maken bij de rondleidingen gebruik van de roltrappen.

Nieuwe fontein als symbool voor wat Amare wil zijn

In de entreehal van Amare aan de kant van het Spuiplein staat prachtige groen-gele fontein waar je je flesje water kunt vullen. De fontein is een geschenk aan Amare van de Marokkaanse gemeenschap namens alle inwoners van Den Haag.

Bespeel de piano van Amare

Wist je dat je sinds kort een piano kunt vinden in Amare? En die piano vraagt erom om bespeeld te worden! Neem plaats en vul Amare met jouw prachtige muziek.

Welkom bij Amare

In het kloppend hart van Den Haag, aan het Spuiplein, verrijst het nieuwe culturele knooppunt van de stad. Waar voorheen de Dr. Anton Philipszaal en het Lucent Danstheater stonden, opent begin september 2021 Amare haar deuren. Vier organisaties nemen hun intrek in Amare: Zuiderstrandtheater, NDT, RO en Koninklijk Conservatorium