© Ossip van Duivenbode

Rondleiding door Amare

za 15 jun / 11:30
za 15 jun ’24
11:30
  • za 15 jun ’24
    11:30
    Tribunetrap

Met een groep van maximaal 20 personen word je rondgeleid door Amare. Iedere rondleiding is weer anders en afhankelijk van wat er op dat moment gebeurt in het gebouw. Ontdek bijvoorbeeld het rumoer in de laad- en losruimte, de stilte in de coulissen of het magische spel van de trekken in de toneeltoren. De ene keer word je uitgebreid rondgeleid in de zalen, de andere keer krijg je bijvoorbeeld een kijkje in de studio of de kleedkamers.

Wat kun je allemaal zien, doen en voelen in Amare? Neem deel aan een van onze rondleidingen voor een eerste indruk. Of je nu geïnteresseerd bent in de constructieve hoogstandjes van Amare of gewoon het gebouw wilt ervaren: de rondleidingen zijn er voor iedereen. Op een interactieve manier word je meegenomen door mensen die dicht bij Amare staan en alle hoekjes en gaten kennen. Zo leer je welke verhalen er al rondwaren in het gebouw en ontdek je misschien wel iets wat je daarvoor niet zag!

De rondleiding start bij de Tribunetrap (begane grond) en eindigt bij de Stadskantine.

Heb je vragen of suggesties? Stuur een e-mail naar rondleidingen@amare.nl.

Rondleiding voor een groep?
Groepen, verenigingen en bedrijven die een aparte rondleiding willen aanvragen voor 5-20 personen kunnen dit doen via rondleidingen@amare.nl (kosten €195- per groep incl. btw).

Wanneer er niet genoeg aanmeldingen zijn voor een rondleiding, behoudt Amare het recht de rondleiding te annuleren. In dat geval nemen we vooraf contact op.

De rondleidingen zijn alleen geschikt voor volwassenen. We maken bij de rondleidingen gebruik van de roltrappen.