PAK'M (3+)

Maas Theater en Dans
Open Festival
zo 21 nov
zo 21 nov ’21
 • zo 21 nov ’21
  11:00 - 11:35
  Amare Studio
 • zo 21 nov ’21
  13:00 - 13:35
  Amare Studio
 • zo 21 nov ’21
  15:00 - 15:35
  Amare Studio

Laat je meevoeren in de flitsende wereld van PAK’M: Een heuse achtervolging met de nieuwste camouflagetechnieken, klassieke misverstanden en spannend achter-elkaar-aange-ren op een speelvlak van 5 bij 5. Wie pakt uiteindelijk wie? En heeft hij dan wel de juiste te pakken? En is de weg niet veel leuker dan het uiteindelijke doel?

De besnorde Milan Boele van Hensbroek en Dionisio Matias en de gestylede Linda Zijl (met blonde bobpruik) storten zich met uitvergrote mimiek en gestiek in doldwaze slapstick. (…) Met perfect op elkaar ingespeelde acteurs én een cursusje ‘Russische staatstelevisie’ voor beginners.

Volkskrant ★★★★

We zien drie ogenschijnlijk “volwassen” presentatoren in een tv-studio vechten om aandacht. Allemaal willen ze de microfoon. En daar waar er twee vechten om één been, gaat de derde ermee heen, genoeg reden voor een race met een verrassende eindstreep. 

Het fantasievolle decor biedt veel mogelijkheden tot verstoppen, wegduiken en het betere poppenkastspel. Zo ontstaat een voorstelling in de geest van Tom en Jerry, De Dikke en de Dunne, Road Runner en Bugs Bunny maar dan op Duploniveau. Voor de allerkleinsten en iedereen die het stiekem nog steeds leuk vindt om verstoppertje te spelen. 

Bij dit programma heeft u een zitplek in de zaal. Deze voorstelling kan volgens de laatste coronaregels dus gewoon doorgang vinden. De term 'ongeplaceerd' op de ticket wordt alleen gebruikt om aan te duiden dat nog niet gedefinieerd is waar in de zaal u precies plaatsneemt.

Onderdeel van

Uitvoerenden

Concept en regie: René Geerlings
Medemaker/soundtrack: Wim Conradi
Spel: Milan Boele van Hensbroek, Dionisio Matias, Linda Zijl, Matthijs Mahler, Frankly Joe Maulany, Henke Tuinstra, Joep Hendrikx e.a. (in wisselende samenstelling) 
Dramaturgie: Judith Faas 
Regie-assistentie: Annelies Appelhof
Decor: Tom de Meer, René Geerlings
Kostuums: Judith de Zwart 
Visagie: Tessa Hornstra
Productie: Judith Oostrom 

PAK’M is oorspronkelijk geproduceerd door BonteHond