Divali-concert met Denise Jannah, Raj Mohan, Lucky Singh e.v.a.

Nationale Divali-viering
wo 3 nov / 19:30
wo 3 nov ’21
19:30
  • wo 3 nov ’21
    19:30
    Nieuwe Kerk, Den Haag
    Nieuwe Kerk, Den Haag

Het is al bijna een traditie te noemen, want  ook dit jaar is er weer een Divali-concert te bezoeken rondom de Nationale Divali-viering. Dit keer pakken we extra groots uit met o.a. Denise Jannah, Raj Mohan, Lucky Singh, een ensemble van het Residentie Orkest en nog veel meer! 

Programma

17.00 uur         Aansteken van de Divali Dia met gebed in de centrale hal van Theater Amare
18.00 uur         Divali optocht langs de Hofvijver
19.30 uur         Divali concert Nieuwe Kerk
20.30 uur         Afsluiting met gebed

Voorafgaand aan het Divali-concert ontsteken we  de grootste dia van Europa met een gebed in de centrale hal van Amare. Dit evenement is vrij toegankelijk en kan zonder reserveren worden bezocht. Na het ontsteken van de dia maken de kinderen van de Shri-Vishnu school zich klaar voor de lichtjesoptocht rond de hofvijver. Een gezellige wandeling die garant staat voor kameraadschap en verbroedering. 

Aansluitend volgt het Divali-concert in de Nieuwe Kerk met muziek van Denise Jannah, Raj Mohan, een ensemble van het Residentie Orkest, Zangam (Indiaas koor), Angel Aruna, Karishma Datai, Rukshana Manbodh en Suresh Sardjoe.

Credits

De Nationale Divali Viering is een initiatief van Stichting Hindoe Onderwijs Nederland( SHON), Sanatan Hindoe Parishad Nederland en Amare.

Stichting Hindoe Onderwijs Nederland (SHON) verzorgt in de G5 al meer dan 35 jaar basisonderwijs op hindoeistische grondslag.

Sanatan Hindoe parishad Nederland (SHPN)  is een vereniging met als doel het bevorderen van het Hindoeïsme in het algemeen en volgens de principes en uitgangspunten van de  Sanatan Dharm in het bijzonder, in het besef van het multiculturele en multireligieuze karakter van de  Nederlandse samenleving.