© Jean Pierre Heijmans

Een avond met Mike Boddé

Residentie Orkest
Eigenwijs en bijzonder
wo 14 sep 20:00
wo 14 sep '22
20:00
  • wo 14 sep '22
    20:00
    Amare, Den Haag
    Amare Studio
    uitverkocht

Mike Boddé verzorgt een intieme avond vol humor, reflectie en origineel werk. Een eigenwijs optreden samen met een ensemble van het Residentie Orkest.

In de intieme huiskamersfeer van Studio Amare laat Mike Boddé het publiek één avond dichtbij komen met heerlijke liedjes, vrolijke conferences en verhalen. Deze locatie is niet toevallig gekozen. Het is een plek waar er gelachen mag worden, waar kwetsbaarheid getoond wordt, en waar niemand opgeeft. Dat is Boddé ten voeten uit.

De voormalig cabaretier is meer dan veelzijdig. Boddé schrijft, zingt, componeert en is daarnaast jazzpianist. Zijn werk is persoonlijk, kwetsbaar en bovenal eigen. Hij weet zijn originele kijk op muziek als geen ander met humor en liefde over te brengen. Regelmatig voegt hij een humoristische pop-twist toe; zoals hij ook regelmatig laat horen bij Podium Witteman. Daarin wijst Boddé zijn publiek als muzikale goeroe op de verfijning én op de kwinkslagen van klassieke stukken.

Deze veelzijdige avond belooft minstens zo eigenwijs en bijzonder te worden. Boddé presenteert zijn zelfgeschreven liedjes met arrangementen van Max Knigge.

Uitvoerenden

Mike Boddé, piano & zang