© Wouter Vellekoop

Zomer in Amare

juni 2024, nieuws

Van 15 juli t/m 19 augustus is er een activiteitluwe periode in Amare. Je bent wel van harte welkom om binnen te lopen en je tickets te kopen aan de balie. Lees hier alles over de opening van Amare in de zomer.

Zomer in Amare: dat betekent dat ook ons geliefde gebouw even uit mag puffen van een druk seizoen. De zalen zitten even niet vol met schitterende producties, de gangen zijn even niet dagelijks gevuld met conservatoriumstudenten en medewerkers. Achter de schermen gaan de vloeren in de was, krijgen de zalen onderhoud en wordt alles weer piekfijn in orde gemaakt voor seizoen 2425. 

Programmering in de zalen
Er vindt in deze periode geen reguliere programmering plaats in de zalen van Amare. We zien je graag weer vanaf september voor het nieuwe seizoen 2425 in ons Danstheater of onze Concertzaal.

Openbare ruimtes
Het staat je nog steeds vrij om de openbare gedeeltes van het gebouw binnen te lopen. Amare is in de periode van 15 juli t/m 19 aug geopend van maandag t/m vrijdag van 08:30 - 18:00. Op zaterdag en zondag is Amare gesloten.

Een aantal activiteiten van Open Amare vinden doorgang, zoals Dao Lu op donderdag. Door onderhoud aan o.a. de vloeren kan het wel zo zijn dat niet het hele gebouw begaanbaar is.

Kassabalie geopend
De kassa, op de begane grond bij de ingang aan de Turfmarkt zijde, is tijdens de zomerperiode ook grotendeels geopend op weekdagen. Alleen van 15 juli t/m 21 juli is de balie gesloten vanwege onderhoud. Je kunt verder nog steeds langskomen om je tickets te bestellen, van ma t/m vr tussen 10:00 en 18:00. Telefonisch en in de weekenden is de kassabalie gesloten.

Brasserie Amare
De Brasserie op de begane grond is gesloten van 29 juli tm 18 augustus. De rest van de zomer is Brasserie Amare wel geopend volgens reguliere openingstijden. Het zonnige terras is dan heerlijk vertoeven! Je bent dan van harte welkom om heerlijk te lunchen of dineren. Vergeet ook de Cocktail Tuesday niet.

Juni Stadskantine
Van 15 juli t/m 28 juli is de Juni Stadskantine gesloten. Van 29 juli t/m 9 augustus is de Stadskantine geopend met aangepaste openingstijden: maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00. Van 10 augustus t/m 25 augustus is de Stadskantine dicht vanwege o.a. werkzaamheden aan de vloer. Op 26 augustus is de Stadskantine weer volledig geopend.

Fijne zomer!

Meer Amare Stories