Inloggen voor Amare Friends

Ontvang 10% korting en toegang tot de voorverkoop

Om als Amare Friend gebruik te kunnen maken van de voorverkoop en de Amare Friends-korting, dient u op onze website ingelogd te zijn met het e-mailadres waarop u de e-mails van amarefriends@amare.nl ontvangt. Hieronder volgt de handleiding om in te loggen op de website van Amare. We helpen u er met dit stappenplan graag doorheen.

Stappenplan

Stap 1:
Klik rechts bovenin op ‘Mijn theater’ en ga naar stap 3. Ziet u in plaats van ‘Mijn theater’ uw initialen? Dan bent u al ingelogd en kunt u door naar stap 2.

Stap 2: 
Als u op uw initialen klikt, ziet u een menu uitklappen. Het e-mailadres dat u daar ziet, dient overeen te komen met het e-mailadres waarop u de mails van amarefriends@amare.nl ontvangt, zodat het systeem u herkent. Is dit het geval? Ga dan naar stap 4. Bent u ingelogd met een ander e-mailadres? Log dan uit door in het uitgeklapte menu op ‘afmelden’ te klikken en ga naar stap 3.

Stap 3:
Vul het e-mailadres in waarop u uw Amare Friends e-mails ontvangt (zodat het systeem u herkent als Amare Friend) en log in volgens de instructies die u op het scherm ziet. U bent niet verplicht een wachtwoord in te stellen, u kunt ook met een e-mailbevestiging inloggen.

Stap 4:
Als u ingelogd bent, klikt u rechts bovenin op uw initialen. U ziet dan onder uw e-mailadres ‘Amare Friend’ staan. Ziet u dit niet? Ververs dan de pagina of log even uit en opnieuw in.

Stap 5:
U bent nu ingelogd op de website van Amare met het e-mailadres waarop u de mails ontvangt van amarefriends@amare.nl. Hierdoor herkent het systeem u als Amare Friend. De Amare Friends-korting wordt nu automatische getoond bij de geselecteerde voorstellingen en concerten. Ook kunt u tijdens de voorverkoop als eerste kaarten bestellen.

Het gehele overzicht met evenementen waarop u Amare Friends-korting krijgt, is hier terug te vinden:

➤ Bekijk de evenementen met Amare Friends-korting

Hulp nodig?
Komt u er online niet uit? Neem dan contact op met ons via amarefriends@amare.nl. We helpen u graag verder!