Spotlight Festival 2024

Amare hotspot met exclusieve aanbiedingen
za 7 sep / 13:00 - 17:00 uur

Amare is een van de speciale hotspots tijdens het Spotlight Festival, waarmee het nieuwe culturele seizoen spetterend van start gaat.

Ga mee op een rondleidingen door het gebouw, schuif aan bij vele korte previews en optredens, bezoek de informatiemarkt, ga kijken bij een open repetitie van het Residentie Orkest of doe mee met een van de dansworkshops van het NDT. Kortom: krijg de smaak te pakken van het nieuwe culturele seizoen in Amare!

Bij zo’n bruisende dag past een feestelijke aanbieding. Ontvang korting voor diverse voorstellingen uit het Amare programma van 24/25! De aanbiedingen worden binnenkort bekend gemaakt.

 

Programma tijdens Spotlight Festival

Laat je inspireren door het bommetje volle programma dat tijdens Spotlight in Amare is te beleven met onder andere open repetities van het Residentie Orkest, workshops van het NDT, veel muziek op het open podium, Haagse ensembles, de informatiemarkt en nog veel meer! 

Het volledige programma wordt binnenkort bekend gemaakt.

Inschrijving NDT Workshops & rondleidingen door Amare
NDT organiseert op zaterdag 7 september diverse dansworkshops voor jong en oud, doe je mee? Je kunt je alvast online inschrijven via deze link. Op de dag zelf kan je je ook inschrijven bij de inschrijfbalie op de eerste verdieping. Bij deze balie kan je je ook inschrijven voor de rondleidingen. Het enthousiaste team van gidsen leidt je graag rond langs de mooiste plekken van Amare.