Jouw business event in Amare

Amare is sinds medio 2021 hét nieuwe theater- en congrescentrum van Nederland. Met twee grote theaterzalen en een intiemere zaal biedt Amare een zee aan ruimte voor congressen en evenementen tot wel 2700 bezoekers. Samen met 4 verschillende foyers en 7 vergaderruimtes is er een scala aan mogelijkheden voor ieder business event. Omgeven door het stadhuis en de ministeries is het ook een ideale locatie voor aan de overheid gerelateerde conferenties.

Optimale bereikbaarheid
Amare ligt op een perfect te bereiken, centrale locatie in Den Haag. Op steenworp afstand van Den Haag Centraal Station en de snelwegen A12/A4/A44/A13. Via het spoor arriveren en vertrekken er 4-8 treinen per uur naar Schiphol, Amsterdam en Rotterdam. Trams en bussen stoppen er voor de deur. Onder Amare bevindt zich zowel een fietsenstalling met 1500 plekken als een parkeergarage met 700 plekken. In de buurt liggen nog eens 7 parkeergarages.

Meerdaags
In de directe omgeving van Amare bevinden zich vele drie- en viersterren hotels. Comfortabel overnachten gegarandeerd. Amare heeft met een aantal hotels prijs- en kamerafspraken gemaakt.

Omgeving
Voor wie na een congres of evenement nog even wil uitwaaien op de Scheveningse Pier: met de tram ben je er binnen enkele haltes. Liever het Meisje met de Parel van Vermeer of de Victory Boogiewoogie van Mondriaan bekijken? Al wandelend of met de fiets ben je er zo.

Contact opnemen

Wat wil je organiseren?

Omdat Amare beschikt over een diversiteit aan zalen, foyers en vergaderruimtes, biedt het mogelijkheden voor vele soorten events. Ga je voor een groots congres of een intiem diner? Het kan allemaal in Amare.

De zalen

Met meer dan 8 ruimtes onder één dak biedt Amare je de mogelijkheid om groots uit te pakken.

Duurzaamheid

Amare mag zich het meest duurzame podiumkunstencomplex van Nederland noemen, want het pand is gebouwd naar de laatste duurzaamheidsinzichten:

  • 4000 m2 zonnepanelen
  • Hemelwater gespoelde toiletten
  • Temperatuurregulatie door gebruik van de bodem als warmte- en koudebron
  • 50 in de gevel verwerkte broedkasten voor verschillende soorten vogels
  • 28 ingebouwde vleermuizenverblijven

Lees meer over duurzaamheid in Amare

Neem contact met ons op

Nieuwsgierig? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden met ons te bespreken. We denken graag met je mee om jouw event tot het succes te maken dat je voor ogen hebt.

Contact opnemen

Downloads