Jouw business event in Amare

Een evenement organiseren op een unieke plek, waar je je bezoekers inspireert en beweegt? Dat kan in het altijd levendige Amare! Dagelijks kruisen hier de wegen van artiesten, musici, studenten, bezoekers van de openbaar toegankelijke programmering én van zakelijke evenementen. Dat maakt Amare de ideale plek voor kruisbestuivingen en nieuwe ideeën.

Voor jouw event bieden we verschillende smaken, klanken en ritmes. Ga je voor groots, dan kun je met twee theaterzalen tot maximaal 2.700 bezoekers kwijt. Voor kleinere vergaderingen of congressen tot zo’n 250 personen kun je terecht in ons vergadercentrum. En met 4 verschillende foyers en verschillende ontvangstruimten en studio’s kun je alle kanten op om je event precies zo vorm te geven als jij voor ogen hebt. 

In Amare staan wij voor gastvrijheid en klantvriendelijkheid. En dat alles op de verantwoorde manier die je mag verwachten van het meest duurzame podiumkunstencomplex van Nederland.

Contact opnemen

Wat wil je organiseren?

Omdat Amare beschikt over een diversiteit aan zalen, foyers en vergaderruimtes, biedt het mogelijkheden voor vele soorten events. Ga je voor een groots congres of een intiem diner? Het kan allemaal in Amare.

De zalen

Met meer dan 8 ruimtes onder één dak biedt Amare je de mogelijkheid om groots uit te pakken.

Virtuele rondleiding

Benieuwd naar Amare als locatie voor je event? Met ons 3D model kun je virtueel door Amare lopen. Bekijk de foyers en het vergadercentrum.

➤ Ga naar de virtuele rondleiding

Duurzaamheid

Amare mag zich het meest duurzame podiumkunstencomplex van Nederland noemen, want het pand is gebouwd naar de laatste duurzaamheidsinzichten:

  • 4000 m2 zonnepanelen
  • Hemelwater gespoelde toiletten
  • Temperatuurregulatie door gebruik van de bodem als warmte- en koudebron
  • 50 in de gevel verwerkte broedkasten voor verschillende soorten vogels
  • 28 ingebouwde vleermuizenverblijven

Lees meer over duurzaamheid in Amare

Neem contact met ons op

Nieuwsgierig? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden met ons te bespreken. We denken graag met je mee om jouw event tot het succes te maken dat je voor ogen hebt.

Contact opnemen

Downloads