Bereikbaarheid Nieuwe Kerk

Nieuwe Kerk
Spui 175
2511 BM Den Haag

Openbaar vervoer
De Nieuwe Kerk bevindt zich aan het Spuiplein, in het centrum van Den Haag. Vanaf Den Haag Centraal Station is het lopend in ongeveer 10 minuten te bereiken. Je kunt de Nieuwe Kerk ook goed lopend bereiken vanaf tram- en bushaltes Spui, Kalvermarkt/Stadhuis en Centrum.

Fiets
We adviseren je je fiets in de bewaakte fietsenstalling van Biesieklette Stadhuis of Spuiplein te parkeren. Kijk goed naar de sluitingstijden! Naast de Nieuwe Kerk, in de tuin van de kerk, is een onbewaakte fietsenstalling.

Met de auto
Het centrum is makkelijker te bereiken met het openbaar vervoer. Toch met de auto? In de buurt van de Nieuwe Kerk zijn diverse parkeergarages te vinden, zoals Q-Park Spui, Stadhuis en Veerkaden. Bij Q-Park City Parking kun je de hele avond (vanaf 18.00 uur) parkeren voor €10. Deze parkeergarage ligt op 10 minuten lopen van de Nieuwe Kerk. Meer informatie via deze link.

De Nieuwe Kerk en Amare beheren zelf geen parkeergarage en geven geen parkeerkaarten uit.

Op vrijdag-, zaterdagavond en zondagmiddag zijn de parkeergarages doorgaans druk bezet. Kom dus op tijd of kies voor het openbaar vervoer.

Plan mijn reis