Bereikbaarheid Amare

Amare
Spuiplein 150
2511 DG Den Haag

Openbaar vervoer
Amare bevindt zich op het Spuiplein, in het centrum van Den Haag. Vanaf Den Haag Centraal Station is het te voet in ongeveer 5 minuten te bereiken. Loop hiervoor de Turfmarkt af. Vanaf station Holland Spoor is het ongeveer 15 minuten lopen. Met tram- en bushaltes Spui, Kalvermarkt/Stadhuis en Centrum stap je voor de deur van Amare uit.

Met de fiets
We adviseren je je fiets in de bewaakte fietsenstalling van Biesieklette Stadhuis of Spuiplein te parkeren. Kijk goed naar de sluitingstijden!

Met de auto
Het centrum is makkelijker te bereiken met het openbaar vervoer. Toch met de auto? In de buurt van Amare zijn diverse parkeergarages te vinden, zoals Q-Park Spui, Stadhuis, Turfmarkt, Muzenplein en Veerkaden. Bij Q-Park City Parking kun je de hele avond (vanaf 18.00 uur) parkeren voor €15. Deze parkeergarage ligt op 10 minuten lopen van Amare. Meer informatie via deze link.

Daarnaast heeft Den Haag een aantal Park + Ride (P+R) plaatsen. Je parkeer je auto op deze plekken aan de rand van de stad tegen een laag tarief en reist dan verder met het openbaar vervoer naar het centrum. Lees er hier meer over. 

Amare beheert zelf geen parkeergarage en geeft geen parkeerkaarten uit.

Lees meer: