Ontspan met Amal

Schilderswijk
Woensdag 17 november
12:30 en 15:00

12:30 - 15:00 uur | workshopprogramma in theater De Vaillant | voor 6-12 jaar | gratis
15:00 - 16:05 uur | Little Amal wandelt over het Teniersplantsoen vanuit theater De Vaillant

Hoe zou mijn leven zijn als ik hier had gewoond? “Wil je dat meemaken?” – vroeg de Ooievaar.
Graag! “Je zou elke ochtend naar school gaan, in de middagen spelen met andere kinderen, daar maken ze hier speelafspraakjes voor of hobby’s uitoefenen. Zingen, instrument spelen, sporten. 
En verder je af en toe vervelen.” “Vervelen… dat lijkt me lekker! Uit het raam staren, iets lekkers eten en je vervelen. En dat je dan tegen je moeder daarover mag klagen!”

Vanaf 12.30 uur kun je meedoen aan workshops en programma georganiseerd door het Stagehuis Schilderswijk en theater De Vaillant. De activiteiten sluiten aan bij het kinderrecht Ieder kind heeft recht op rust en vrije tijd. In zijn vrije tijd moet een kind kunnen spelen.

Om 14:30 komt Little Amal aan en daarna luister je mét Little Amal bij theater De Vaillant naar liedjes van stadsorkest The Residents. Vervolgens wandelen en dansen we achter de Beatmobiel aan naar het Teniersplantsoen waar Little Amal kennis maakt en met alle creatieve én sportieve buurtkinderen (kom kijken en doe mee!). Aan het einde van de middag zwaaien we Little Amal uit met een Syrisch Torenconcert bij theater De Vaillant. Speel mee met Amal! Wees welkom!

Voor meer informatie zie ook: Stagehuis Schilderswijk en theater De Vaillant.