Mensen van Amare

Wie kom je nu eigenlijk allemaal tegen in Amare en wat doen ze de hele dag in dat gebouw? In 'Mensen van Amare' krijg je een kijkje achter de schermen en nemen we je mee in de wereld van de mensen die in Amare werken.

All work no play...

In Amare is enorm veel muzikaal talent aanwezig. Niet alleen op het podium, maar ook achter het doek, in de foyer en op kantoor. Daarom besloten twee collega's van Stichting Amare een project op te zetten voor al die talenten. Een groepje gemotiveerde 'workers' repeteerde elke maandagavond in Amare aan een aantal korte stukken, waaronder het experimentele ‘Workers Union’ van Louis Andriessen.

In de eerste afleveringen van 'Mensen van Amare' volgen we dit creatieve project. Wie zijn die muzikale collega's? Hoe vergaat het ze en lukt het ze om toe te werken naar een echt concert voor medewerkers en vrienden in de Amare Studio?

In seizoen 22/23 in Amare:

Charlie and the Chocolate Factory

Charlie and the Chocolate Factory

Een onweerstaanbare musical

wo 12 okt '22 - zo 16 okt '22
Strijkkwartetten van Sjostakovitsj: 7, 8, 9

Strijkkwartetten van Sjostakovitsj: 7, 8, 9

Quatuor Danel

za 15 okt '22 20:15
  • Amare Friends-korting
The Zombies

The Zombies

Life Is A Merry-Go-round

ma 3 okt '22 20:00 - 21:35
  • no Dutch required

Meer verhalen van Amare:

Doe mee aan de gouden ticket actie van Johnny Doodle

In het boek Charlie and the Chocolate Factory van Roald Dahl verandert het leven van Charlie drastisch wanneer hij een gouden ticket vindt. Nu kan jou dat ook overkomen!

Nieuwe fontein als symbool voor wat Amare wil zijn

In de entreehal van Amare aan de kant van het Spuiplein vind je een prachtige groen-gele fontein waar je je flesje water kunt vullen. De fontein is een geschenk aan Amare van de Marokkaanse gemeenschap namens alle inwoners van Den Haag.

Bespeel de piano van Amare

Wist je dat je sinds kort een piano kunt vinden in Amare? En die piano vraagt erom om bespeeld te worden! Neem plaats en vul Amare met jouw prachtige muziek.