Open Huis

4 en 5 september 2021

(c) Katja Effting

Tijdens het UIT Festival Den Haag op zaterdag 4 september van 10:00 tot 20:30 uur en zondag 5 september van 10:00 tot 17.00 uur zetten we de deuren van Amare voor het eerst open. Ook zonder reservering ben je welkom. Amare, Residentie Orkest, Nederlands Dans Theater en het Koninklijk Conservatorium zijn allen aanwezig met programma-informatie en tips. Kijk in de agenda voor meer informatie en tijdslots.

Doe-het-zelf-rondleiding in Amare
Als je te laat bent met het reserveren van een rondleiding kun je nog steeds langskomen op 4 en 5 september! Met een speciale doe-het-zelf-rondleiding bekijk je de mooiste plekken in Amare. Wij monitoren de drukte in het gebouw en zolang het niet te druk is, kun je zo naar binnen wandelen op de zaterdag tussen 10:00 en 20:30 en op de zondag tussen 10:00 en 17:00. Ook zijn er enkele lastminute inlooprondleidingen waar je je ter plekke voor in kunt schrijven. De previews vinden plaats in de Nieuwe Kerk.

Previews Nieuwe Kerk
In de Nieuwe Kerk vinden op zaterdag 4 en zondag 5 september previews plaats van de programmering van Amare en de Nieuwe Kerk in het nieuwe seizoen. De previews zijn op zaterdagavond en op zondagmiddag. Kijk in de agenda voor meer informatie en tijden. 

Benieuwd naar het volledige programma van seizoen 21/22 in Amare?

➤ Bekijk de agenda