De show van Eefje de Visser was een meesterwerk

© Jack Parker

Ze maakt prachtige platen die ze goed naar het podium weet te vertalen en haar vierde album Bitterzoet (2020) is de hemel in geprezen. Met haar tour reist ze door binnen- en buitenland en op woensdag 22 juni stond Eefje de Visser dan eindelijk in Amare met Roufaida als supportact.

Eefje’s tour staat in het teken van haar oude én nieuwe muziek, waaronder haar nieuwe single Zwarte Zon. Op Pinkpop liet ze al zien dat haar shows een heus meesterwerk zijn waarin muziek, looks en licht naadloos op elkaar aansluiten. Ook in de Concertzaal van Amare is het samenspel tussen beeld en geluid uitzonderlijk. Badend in dan wel warm rood, dan wel onheilspellend donker licht, wist Eefje het publiek onder haar betovering te brengen.

De supportact werd verzorgd door Roufaida wiens warme stemgeluid de luisteraar meevoert in vertellingen van de Noord-Afrikaanse diaspora.

Popconcerten in Amare vinden plaats in de Concertzaal. De programmering en uitvoering wordt samen gedaan met poppodium PAARD in Den Haag. DI-RECT en Marina gingen Eefje de Visser al voor in de Concertzaal en andere grote namen zoals Balthazar en The Zombies zullen haar dit (na)jaar nog volgen.

Fotografie: © Jack Parker

 

Meer Amare Stories: