Amare Member Club

In deze roerige tijden snakt iedereen naar een avond uit. Met een voorstelling die tot tranen toe roert en muziek die nog dagen nazindert: Amare is de plek waar het allemaal weer begint! En u kunt erbij zijn. Sluit u aan bij de Amare Member Club, waar u verzekerd bent van een goed programma en de beste service vanaf het moment dat u ons inspirerende theater binnenkomt. Als Member krijgt u bijzondere privileges en toegang tot unieke ervaringen. Én u draagt bij aan het realiseren van bijzondere en spraakmakende programmering, (inter)nationale topartiesten en blockbuster-voorstellingen die anders niet te zien zouden zijn in Den Haag.

Speciaal voor u als Amare Member zijn er exclusieve opties beschikbaar (tegen een meerprijs). Wat dacht u van een bijzonder diner met uw eigen selecte gezelschap op een unieke plek in Amare, of een speciale meet-and-greet met artiesten? Trakteer uw relaties, medewerkers of uzelf op een onvergetelijke avond uit. Ieder bezoek aan Amare wordt een unieke belevenis waar u van begin tot eind bent verzekerd van onze high-end service!

Corporate lidmaatschap 

Het Corporate lidmaatschap biedt u een aantal mooie privileges, zoals persoonlijke service bij het selecteren van voorstellingen en het bijboeken van op maat verzorgde theaterdinerarrangementen. Members krijgen een aantal vrijkaarten, een uitnodiging voor de jaarlijkse Amare Members-Only Night én korting op zaalhuur en vergaderruimtes.

Een Corporate lidmaatschap van de Amare Member Club kost € 2.500,- per jaar (excl. BTW, minimale afname 2 lidmaatschappen).

Met de opening van Amare zal Den Haag nooit meer hetzelfde zijn. Sluit u aan bij de Amare Member Club, geniet van een unieke avond uit en lever een onmisbare bijdrage aan het mooiste cultuurgebouw van Nederland!

Contact

Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden om partner te worden van Amare met uw bedrijf.