Mag ik binnenkomen?

De laatste jaren zit de Haagse binnenstad weer helemaal in de lift. De wijken Spuikwartier en Rivierenbuurt hebben zich de laatste jaren ontwikkeld tot een bruisende Haagse loper met nieuwe woningen, de vestiging van de Leidse Universiteit, nieuwe horeca-gelegenheden, extra groenvoorzieningen, en culturele uitgaansplekken. Met de komst van Amare en de herontwikkeling van het Spuiplein zetten we de laatste stappen in het voltooien van dit bruisende deel van de stad. Amare wordt straks het woonhuis van het Residentie Orkest, Nederlands Dans Theater en het Koninklijk Conservatorium. Onze komst naar het Spuiplein betekent natuurlijk dat we buren van elkaar worden. En zoals een goede buur hoort te doen maken wij graag kennis met jou! Mogen wij binnenkort bij jou binnenkomen?

Let's meet!

Elke laatste vrijdag van de maand tussen 16.00 en 18.00 vind je ons in zowel de Rivierenbuurt als het Spuikwartier om bewoners te ontmoeten. In een gesprek van 30 minuten tussen jou en iemand van de vier instellingen uit Amare komen we graag kennis met je maken. We zijn nieuwsgierig naar wie jullie zijn, wat er speelt in de buurt, hoe jullie over Amare denken en wat wij voor jullie kunnen betekenen. Daarnaast brengen we de concertzaal naar jullie toe en spelen studenten van het Koninklijk Conservatorium en leden van het Residentie Orkest een bijzonder stuk voor de deur of zingen een aria bij iemand in de woonkamer.

We vinden het daarnaast erg belangrijk dat Amare een plek is waar iedereen zich thuisvoelt. Een plek die door iedereen bezocht kan worden. Al is het alleen maar om even binnen te lopen voor een praatje of een kop koffie. Door de gesprekken tussen de bewoners van Amare en jullie als inwoners van de Rivierenbuurt en Spuikwartier leren we van elkaar en inspireren we elkaar. 

Doe mee!

Lijkt het je leuk om ook een keer met ons in gesprek te gaan? Dan hoef je dan alleen nog maar op te geven via binnenkomen@amare.nl. Vermeld daarbij je adres en je telefoonnummer zodat we contact met je kunnen opnemen.

*Uiteraard nemen we alle RIVM regels omtrent Corona in acht tijdens deze ontmoetingen.