The Zombies namen het publiek mee door hun legendarische oeuvre

De legendarische band The Zombies uit het Verenigd Koninkrijk speelde op 3 oktober 2022 het dak van de Concertzaal van Amare eraf. 

Met hun tour Life is a Merry-Go-Round kwam de psychedelische popband uit Engeland naar Nederland. Tijdens hun tour maakte The Zombies ook een bezoekje aan de Concertzaal van Amare op 3 oktober 2022. De iconische band vloog met het publiek door hun oeuvre bestaande uit bekende hits als Time of the Season, She's Not There en This Will Be Our Year. 

Met hun kenmerkende geluid wist de band het publiek mee terug te nemen naar de jaren '60, een tijd waarin de nummers van de band werden grijsgedraaid. Blik met ons terug op de avond en dompel je nog eventjes onder in de sfeer van the sixties.

In seizoen 22/23 in Amare: 

Return to The Dark Side Of The Moon

Return to The Dark Side Of The Moon

Pink Floyd Project

do 19 jan '23 20:30
Pixies - Doggerel Tour

Pixies - Doggerel Tour

Amare i.s.m. PAARD

za 4 mrt '23 20:00
Ruben Block ft. Noord Nederlands Orkest

Ruben Block ft. Noord Nederlands Orkest

Carte blanche voor de frontman van Triggerfinger

za 26 nov '22 20:00 - 21:15

Meer verhalen van Amare: 

De live show Polarity toont de uitersten van de muziek van Jon Hopkins

We blikken terug op Polarity van Jon Hopkins. In de live show bindt Hopkins naar eigen zeggen twee tegenovergestelde elementen in zijn muziek samen: hardheid en breekbaarheid.

De dromerige alt-pop van Balthazar

Op donderdag 23 juni stond de Belgische alt-pop band Balthazar in de Concertzaal van Amare. Bekijk de foto's voor een dromerige terugblik op een avond vol indierock en -pop.

De show van Eefje de Visser was een meesterwerk

Met haar tour reist Eefje de Visser door binnen- en buitenland. Op woensdag 22 juni stond ze dan eindelijk in Amare met Roufaida als support act.