Verbind met Amal

Weimarstraat
Dinsdag 16 november
15:00 en 17:00

15.15 en 16.30: Gratis Workshop Rode Loper voor Amal
Samen met allemaal kinderen in Den Haag werken we aan een rode loper, een prachtige Rode Loper voor Amal! Om haar op deze manier welkom te heten in de stad Den Haag. Help je mee? De workshops zijn 15.15 en 16.30 uur. Meld je aan via denieuweregentes.nl

17.00 - 18.00 uur | Little Amal wandelt door de Weimarstraat en ontmoet buurtbewoners
Locatie: Weimarstraat tussen Suezkade en Regentesseplein

Het leek of ze achter elk raam een oudere vrouw of man met een kopje thee zag
zitten. Amal zwaaide. Oh, er zwaait een vrouw terug. Amal zwaaide met beide
armen. “Dag opa’s en oma’s, fijne avond!”

Hagenaar, Hagenees, zand, veen, het maakt niet uit! Amal is te gast in Den Haag en iedereen kan haar welkom heten. Tijdens haar bezoek aan het Regentessekwartier wandelt Amal van Wijkpark de Verademing via de Suezkade en de Weimarstraat naar het Regentesseplein. Onderweg ontdekt zij het echte wijkgevoel: warme mensen, mooie muziek en een levendige straat met sfeervolle lampjes.

Kinderen uit de buurt begeleiden Amal met lichtjes door de straat. Joop Wijnmalen en Bosz de Kler spelen onderweg een lied voor haar. De Good Old Times dansers brengen een ode aan zwembad de Regentes, vrouwenkoor “De Sodano’s” zingt Amal een slaaplied toe. Op het Regentesseplein zwaaien de bewoners van de Regenvalk Amal uit. Dat doen ze samen met Musiclette Maurice, oliebollen van Huijbregts en alle kinderen en ouders die meelopen met de tocht.

Wil je Amal ook het gemeenschapsgevoel laten ervaren? Draag dan bij aan een
warm welkom van 17:00 tot 18:00 in de Weimarstraat! Woon je in de Weimarstraat, op de begane grond of op de eerste verdieping? Misschien kun je dan je gordijnen opendoen, de kaarsjes of lichtjes
aanzetten en zwaaien naar Amal vanuit je woonkamer. Of kom Amal buiten op straat begroeten en loop een stukje met haar mee.