NDT Young Creatives - Intensives

Voor dansfanaten tussen 8 - 14 jaar
Sun 12 Mar 10:00
Sun 12 Mar '23
10:00
 • Sun 12 Mar '23
  10:00
  12 mrt, 19 mrt, 26 mrt, 2 apr en 16 apr
  Amare, Den Haag

Kruip in de huid van dansers en makers! Hoe worden dansvoorstellingen gemaakt? Wat inspireert een choreograaf? Welke keuzes worden er gemaakt? Dans zélf het repertoire van NDT en ontdek hoe je jouw verhaal vertelt in dans. 

✔︎ Volg een losse workshop of dompel je onder tijdens de verdiepende intensive
✔︎ Creatief bezig zijn met dans
✔︎ Onder begeleiding van professionele docenten
✔︎ Open voor alle jonge dansers die zin hebben om samen dans te maken
✔︎ Danservaring is niet vereist, wel zin om te maken en op te treden!
✔︎ 50% korting voor Ooievaarspashouders

Meld je direct aan voor Young Creatives intensives – een serie van 5 zondagochtenden. Lees hieronder meer over hoe het werkt en meld je aan!

Young Creatives intensives

Krijg je niet genoeg van dansen, optreden en maken? Bij de Young Creatives intensives werk je zes zondagen aan het maken van een voorstelling. Je gaat dieper in op het maakproces en het creëren en ontwikkelen van een dansvoorstelling. De voorstelling die je samen met de andere dansers maakt wordt gepresenteerd voor publiek in de theaterstudio van NDT. NDT nodigt jou uit om mee te maken!

Praktische informatie & aanmelden

Young Creatives intensives voorjaar 2023

 • Zondag 12 maart
 • Zondag 19 maart
 • Zondag 26 maart
 • Zondag 2 april
 • Zondag 16 april (presentaties, hele dag)

Programma: Climb the sky
Tijdstip: 10.00-12.30
Prijs: €75 euro (voor 5 ochtenden. 50% korting met Ooievaarspas)
Locatie: Amare Den Haag

Ooievaarspas
Met een Ooievaarspas krijg je 50% korting. Vul hiervoor de kortingscode OOIEVAARSPAS in tijdens het bestelproces. Vergeet niet je Ooievaarspas mee te nemen, hier wordt op gecontroleerd.

Informatie over het aanmelden

Voorafgaand aan de workshop of intensive die je geboekt hebt ontvang je nog bericht van NDT per mail, waarin ze je vragen om wat meer informatie over de deelnemer. Het zou kunnen dat deze mail in de spam beland. Houd je mailbox dus goed in de gaten.

Met een Ooievaarspas krijg je 50% korting op je tickets. Het zou kunnen dat je voorafgaand aan de workshop wordt gevraagd de Ooievaarspas mee te nemen om deze te laten zien. Heb je geen Ooievaarspas maar vormt het cursusgeld wel een belemmering? Neem dan contact met NDT op om de mogelijkheden te bespreken.

Young Creatives workshops

Bij de Young Creatives workshops wordt ingezoomd op alle aspecten van het maken van een voorstelling, gebaseerd op het actuele programma van NDT. Iedere workshopochtend wordt afgesloten met een korte presentatie. Deze workshops zijn los van elkaar of van de intensive te boeken.

➤ Ga naar de pagina van de Young Creatives workshops