© Roy Beusker

Tineke Schouten

Dubbel
do 20 apr 20:15 - 22:55
do 20 apr '23
20:15 - 22:55
  • do 20 apr '23
    20:15 - 22:55
    /Archief
In haar 25ste jubileumshow komen er weer splinternieuwe hilarische typetjes voorbij en ontbreken de mooie, gevoelige liedjes uiteraard niet. Tineke Schouten in Amare. Daar moet je natuurlijk bij zijn!

Uitvoerenden

Tineke Schouten, muziek & (lied)teksten

Is het leven nu makkelijk of moeilijk? Is het mooi of lelijk? Dat vraagt Tineke zich al heel lang af. Natuurlijk, we hebben het in Nederland met onze vrijheden en verworvenheden over het algemeen harstikke goed, maar blijf maar eens vrolijk als je alle ellende in de wereld om je heen tot je door laat dringen. Dat voelt best dubbel, toch? Voor Tineke is dit gegeven al bijna veertig jaar een grote bron van inspiratie. In haar 25ste jubileumshow laat ze je als vanouds dubbelklappen van het lachen om splinternieuwe types met al hun menselijke tekortkomingen. En natuurlijk ontbreken de mooie, gevoelige liedjes niet. Tijd voor een feestje, want vanavond is het leven mooi.

Ooievaarspaskorting
Houders van een Ooievaarspas krijgen 50% korting op de toegangsprijs van dit concert. Om te boeken dienen wij de pas te registeren. Neem daarom contact op met ons bespreekbureau om kaarten te reserveren. 

Garderobe en drankje
Garderobe en een pauzedrankje zijn inbegrepen. Heeft het evenement geen pauze, dan ontvang je het drankje na afloop.