ABBA The Music

Thank you for The Music
wo 21 jun / 20:00 - 22:10
wo 21 jun ’23
20:00 - 22:10

Abba The Music is DE ultieme feelgoodshow met fantastische liedjes van de vier iconische Zweden. Een bijzondere groep van tien musici en vocalisten laat alle grote hits horen, zoals Mamma Mia, Dancing Queen, Money Money Money en songfestivalwinnaar Waterloo. Niets op tape, alles live!

Dé feelgoodshow van het jaar!

Thank you for The Music is een heerlijke muzikale feelgoodshow, met een band om van te smullen en vier dames op het front die je meenemen naar de gloriejaren van de Zweedse supergroep. ABBA The Music is geen tributeband en geen musical, maar doet precies waar jij voor komt: al die fantastische songs op razend originele wijze vertolken. Een bijzondere groep van tien musici en vocalisten – allemaal groot ABBA-fan – steken het repertoire van ABBA in een verrassende jas. In de meer dan twee uur durende, met visuals verrijkte show hoor je zo’n beetje alle grote hits, zoals Mamma Mia, Dancing Queen, Money Money Money, SOS, Chiquitita en songfestivalwinnaar Waterloo. Alles gespeeld zoals ABBA dat tijdens hun eigen concerten ook deed: niets op tape, alles live!

Ooievaarspaskorting
Houders van een Ooievaarspas krijgen 50% korting op de toegangsprijs van dit evenement. Om te boeken dienen wij de pas te registeren. Neem daarom contact op met ons bespreekbureau om kaarten te reserveren. 

Garderobe en drankje
Garderobe en een pauzedrankje zijn inbegrepen. Heeft het evenement geen pauze, dan ontvang je het drankje na afloop.

Brasserie Amare
Maak je bezoek compleet met een lunch of diner bij Brasserie Amare!

➤ Bekijk het menu en reserveer een tafel