Eefje de Visser + Roufaida

Amare i.s.m. PAARD
wo 22 jun / 20:00 - 22:30
wo 22 jun ’22
20:00 - 22:30
  • wo 22 jun ’22
    20:00 - 22:30
    Concertzaal

Op dinsdag 19 november 2024 is Eefje de Visser terug in Amare!

➤ Info & tickets 

Donkere drums, dromerige synths en een catchy en zwoele sound. Eefje de Visser speelde met haar solo tour vorig jaar in clubs en op festivals in binnen- en buitenland. Hier liet ze al een meer elektronisch geluid horen, waarmee ze ook de land en taalgrenzen voorbij gaat. De supportact wordt verzorgd door Roufaida.

Nu komt ze met nieuwe muziek en haar nieuwe single Zwarte Zon is de volgende stap in deze richting. Op Into The Great Wide Open en op Pukkelpop kun je alvast een glimp opvangen van het nieuwe materiaal, wat begin volgend jaar uitkomt. En zo komt ze bepakt met een splinternieuwe plaat op 22 juni 2022 naar AMARE.

Bij deze voorstelling(en) is geen stapelkorting van toepassing.

Support voor deze avond wordt verzorgd door niemand minder dan Roufaida. The Daily Indie beschrijft de artieste als iemand met ''een warme stem die je in eerste instantie op het verkeerde been zet, waarna ze je zomaar het duister in trekt met verstilde uithalen en haar eigenzinnige timing.” Ingetogen indie pop waarin de Noord-Afrikaanse diaspora weerklinkt met gitaar, guembri en samples en beats van vintage Riffijnse cassettebandjes.

DIt is een staconcert. Zitten kan in de loges en op de balkons.