© Wouter Vellekoop

Jong KC Lunchconcerten

Koninklijk Conservatorium
vr 27 sep - wo 18 dec
vr 27 sep ’24
-
wo 18 dec ’24

Iedere twee weken organiseert de School voor Jong Talent op vrijdag een lunchpauzeconcert waar de leerlingen openbare uitvoeringen verzorgen. In deze serie kan het publiek kennis maken met alle verschillende onderdelen van de Jong KC Muziek: koren, kamermuziekensembles, solisten en combo’s.

Programma

21 juni  JongKC Lunchconcert Open Amare

Ako mini  
G.Gershwin - I got plenty o’nuttin
L. Bernstein – Somewhere
L.Bernstein - America  

Alisa en Xinran 2 duetten van Bach 

Anaelle en Hao dubbelconcert a-klein van Vivaldi deel 1  
Met Jean-Baptiste  

Ako junior  
J.S. Bach arr Hans Scheepers - Brandenburg concertino  
A. Piazolla – Libertango  

De lunchpauzeconcerten duren 30 minuten, en ze vinden plaats in het traptheater naast de ingang van Amare. Toegang is gratis en iedereen is van harte welkom!

De School voor Jong Talent

Een volwaardige muziekopleiding voor jong talent
Kinderen met passie voor muziek willen het ook heel goed kunnen. Zij oefenen intensief en langdurig om hun instrument technisch te kunnen beheersen en om te kunnen begrijpen wat er in de muziek gebeurt.

De School voor Jong Talent van het Koninklijk Conservatorium is een leeromgeving waar we jonge mensen met een passie voorbereiden op een professionele toekomst in de dans, muziek of beeldende kunst in combinatie met regulier onderwijs (primair en voortgezet).

Plezier, uitdaging, kwaliteit
Jong KC Muziek is binnen de School voor Jong Talent de afdeling die zich op de jonge musici richt. Jong KC Muziek biedt opleidingen in alle instrumentale hoofdvakken, zowel voor jazz als voor oude muziek en klassieke muziek. Daarnaast kan er zang en ook compositie gestudeerd worden. Wij bieden volledige opleidingsprogramma’s met hoofdvaklessen, correpetitie, pianoles, solfège, gehoortraining, ensemblezang en muziektheorie.