RO NOW: Rachmaninov 2

Residentie Orkest
De beste symfonische muziek, kort en krachtig!
za 2 dec / 20:30 - 21:50
za 2 dec ’23
20:30 - 21:50
  • za 2 dec ’23
    20:30 - 21:50
    Concertzaal, Den Haag
Tijdens een ongedwongen avond leer je in RO NOW de klassieke meesters op een heel nieuwe manier kennen. Met deze keer een avond die voelt als een muzikale reis.

Programma

Sergej Rachmaninov Symfonie nr. 2

Dompel je onder in de symfonische muziek van Rachmaninov. Tijdens RO NOW maak je kennis met topwerken, en geef je je weekend een bijzondere twist. Iedere editie vertelt de dirigent je kort meer over het werk voor een diepere muziekbeleving. Deze avond voelt als een muzikale reis, speciaal voor ontdekkers, doorzetters en mijmeraars. Veel muziek is gemaakt over reizen, tochten en wandelingen. Of over de mooiste landschappen. Rachmaninovs Tweede symfonie is misschien wel een van de mooiste symfonieën uit het Russisch repertoire. Soms broeierig en mysterieus, dan weer intens dramatisch en emotioneel: je wordt meegevoerd langs een oneindige stroom romantische landschappen. Rachmaninov 2 is de perfecte reismuziek. Zelfs zonder ergens heen te gaan.

Ooievaarspaskorting
Houders van een Ooievaarspas krijgen 50% korting op de toegangsprijs van dit evenement. Om te boeken dienen wij de pas te registeren. Neem daarom contact op met ons bespreekbureau om kaarten te reserveren.

Garderobe en drankje
Garderobe en een pauzedrankje zijn inbegrepen. Heeft het evenement geen pauze, dan ontvang je het drankje na afloop.

Onderdeel van:
RO NOW

Credits

Lawrence Renes dirigent