Photo by Tarona @Tarona

DOMi & JD BECK & Metropole Orkest

o.l.v. Jules Buckley
zo 12 nov 20:15 - 21:25
zo 12 nov ’23
20:15 - 21:25
  • zo 12 nov ’23
    20:15 - 21:25
    Concertzaal

Op deze avond komen de werelden van DOMi & JD BECK, Metropole Orkest en Jules Buckley samen. Bereid je voor op gloednieuwe arrangementen, adembenemende grooves, stukken vol humor en een overweldigend orkestraal geluid.  

Tijdens de samenwerking tussen DOMi & JD BECK en het Metropole Orkest komen twee werelden samen en wordt het publiek meegenomen op een unieke en spannende muzikale reis. Het Metropole Orkest zorgt voor een warme en rijke klank, DOMi & JD BECK voegen hier verrassende en vernieuwende klanken aan toe. Samen creëren ze een interessante en verbazingwekkende mix van genres die zowel liefhebbers van jazz als elektronische muziek zal aanspreken. 

In de muziek van DOMi & JD BECK hoor je zowel humor als grootsheid dankzij de harmonische complexiteit, ritmische wendbaarheid en snelheid. DOMi geeft de voorkeur aan jazzfusion uit de jaren 70 en kleurrijke Pokémon-soundtracks uit de jaren 00, terwijl JD BECK zijn snare afstemt en speelt op manieren die elektronisch kunnen klinken en waar hij een vleugje IDM en boom bap aan toevoegt.  
 


Het Metropole Orkest speelt jazz, pop, wereldmuziek en filmmuziek en deelde het podium met grootheden als Ella Fitzgerald, Bono, Pat Metheny en Brian Eno. Het orkest speelt ook met hedendaagse talenten als Snarky Puppy, Jacob Collier, Gregory Porter, Cory Wong en Louis Cole. Het MO werkte mee aan vier GRAMMY winnende producties, meest recent met Jacob Collier voor zijn arrangement van All Night Long (Best Arrangement, Instruments and Vocals). 

Dirigent, arrangeur, curator en componist Jules Buckley is een uniek en zeldzaam soort artiest. Hij werkte samen met de belangrijkste muzikanten ter wereld en baant zich een weg door een duizelingwekkende discografie van bijna 70 albums. 

Ooievaarspaskorting
Houders van een Ooievaarspas krijgen 50% korting op de toegangsprijs van dit evenement. Om te boeken dienen wij de pas te registeren. Neem daarom contact op met ons bespreekbureau om kaarten te reserveren.

Garderobe en drankje
Garderobe en een pauzedrankje zijn inbegrepen. Heeft het evenement geen pauze, dan ontvang je het drankje na afloop.