Alice in Escherland (6+)

De Dutch Don’t Dance Division i.s.m. Amare
za 23 dec - vr 29 dec
za 23 dec ’23
-
vr 29 dec ’23

Stap in de wonderbaarlijke wereld van Alice in Escherland! Een sfeervolle dansvoorstelling over de onwerkelijke avonturen van Alice en haar ontmoetingen met aparte karakters zoals Mad Hatter en Chesire Cat, in de surrealistische wereld van graficus M.C. Escher. 

Een feelgoodvoorstelling die helemaal inspeelt op een ouderwets kerstgevoel. Inclusief een fraaie sneeuwbui.

★ ★ ★ ★ NRC (2018)

Na het overweldigende succes uit 2016 en 2018 waar alle voorstellingen waren uitverkocht, is het Escher-jubileumjaar hét uitgelezen moment om deze legendarische productie van De Dutch Don’t Dance Division te hernoemen. De optische illusies en symmetrie van de beroemde werken van Escher, komen zowel in het decor als in de choreografieën tot leven op het podium van Amare.

Alice in Escherland gaat over de ontmoeting van Alice met eigenaardige personages, die haar vervolgens meenemen in absurde taferelen. Ontdek een unieke combinatie van de tijdloze avonturen van Alice in Wonderland en de intrigerende kunst van M.C. Escher. Bovendien geen rare combinatie: Escher had dit verhaal Lewis Caroll op zijn nachtkastje liggen.

Laat je meeslepen in een metamorfose van verwondering!
Boek nu je kaarten.

 

Ooievaarspaskorting 
Houders van een Ooievaarspas krijgen 50% korting op de toegangsprijs van dit evenement. Om te boeken dienen wij de pas te registeren. Neem daarom contact op met ons bespreekbureau om kaarten te reserveren.  

Garderobe en drankje
Garderobe en een pauzedrankje zijn inbegrepen. Heeft het evenement geen pauze, dan ontvang je het drankje na afloop.