Zin in Zappelin LIVE (3+)

zo 21 apr
zo 21 apr ’24
  • zo 21 apr ’24
    13:30 - 14:30
    Danstheater
  • zo 21 apr ’24
    16:15 - 17:15
    Danstheater
Fenna Ramos komt naar het theater en beleeft een avontuur in haar bekende zappelin.

De bij jong en oud bekende Fenna Ramos komt met het tv- en onlineprogramma Zin in Zappelin naar de theaters. Met eigen én bekende kinderliedjes nodigt ze de kinderen iedere dag uit om thuis met haar mee te zingen en dansen, knutselen en genieten van haar avonturen. En nu kan dat dus live in het theater! Fenna beleeft een dag uit haar leven, met Zappie, buren en vrienden. Dus dat wordt voor de jongste theaterbezoekers een belevenis om nooit meer te vergeten. Alle vaste rubrieken komen langs en natuurlijk worden de grootste hits gedanst en gezongen. Een feest der herkenning en na afloop kan iedereen met Fenna op de foto.

''Al met al is deze voorstelling een feest der herkenning voor de jong en oud. De kinderen worden uitgenodigd mee te zingen en te dansen. Stilzitten is er tijdens deze voorstelling echt niet bij.'' ★ ★ ★ ★ - Theaterparadijs.

''De kracht van de voorstelling is niet alleen de uitbundige vrolijkheid, even mag je zo hard roepen en dansen als je wil.'' - Elise Kant van Musicalnieuws.

 

Ooievaarspaskorting
Houders van een Ooievaarspas krijgen 50% korting op de toegangsprijs van dit evenement. Om te boeken dienen wij de pas te registeren. Neem daarom contact op met ons bespreekbureau om kaarten te reserveren.

Garderobe en drankje
Garderobe en een pauzedrankje zijn inbegrepen. Heeft het evenement geen pauze, dan ontvang je het drankje na afloop.

Knutselen
Kom rondom de voorstelling gezellig knutselen aan de knutseltafels in de foyer!

Credits

Cast
Fenna Ramos e.a. spel

Creatives
Nick Fleuren regie