Suzan & Freek

Clubtour
wo 5 jun en do 6 jun
wo 5 jun ’24
en
do 6 jun ’24
 • wo 5 jun ’24
  20:15 - 22:30
  Concertzaal
 • do 6 jun ’24
  20:15 - 22:30
  Concertzaal
 • Voor dit evenement worden servicekosten van €3 per ticket gerekend

Voor iedere artiest geldt dat de droom van groot succes de drijfveer achter de start van een carrière is. Maar wat doet het met je als het succes groter is dan je had kunnen dromen? Suzan & Freek blijven er nuchter onder en houden focus op hetgeen zij het best kunnen; liedjes maken. Hun tweede album Dromen in Kleur bevat twaalf nieuwe nummers die samen een goed beeld vormen van hoe Suzan & Freek in het leven stonden tijdens de opnames.

Suzan & Freek braken in 2018 landelijk door met hun single Als Het Avond Is. Het duo had daarvoor al een fanschare opgebouwd door hun wekelijks op sociale media gedeelde covers. De doorbraakhit brak records en maakte de weg vrij voor het in 2019 uitgebrachte en met een Edison bekroonde album ‘Gedeeld Door Ons’, met daarop onder meer de hits Blauwe Dag en Deze Is Voor Mij.

De hitsingles en het platina album katapulteerden Suzan & Freek met een ferme boog de eredivisie van de Nederlandse popmuziek in. “Je droomt er jaren van dat je kan leven van je muziek, werkt daar jarenlang hard voor en als dat moment dan daar is, is dat geweldig”, aldus Suzan. “Maar niets kan je voorbereiden op de overtreffende trap die dan volgt. Jij blijft hetzelfde, maar de wereld om je heen verandert ineens. Gelukkig hebben Freek en ik elkaar en blijven we daardoor met beide benen op de grond staan.” 

Met het tweede album Dromen in Kleur op zak gaan Suzan & Freek met hun band de podia op, om eindelijk weer uitgebreid voor publiek te kunnen spelen. Iets wat in 2020 en een groot deel van 2021 onmogelijk was door de coronacrisis. De clubtour start met shows in België en stoomt daarna door naar Nederland. De ambities op concertgebied zijn inmiddels veel groter en die droom gaat het tweetal zonder meer waarmaken, zo zegt Suzan. 

Dit is een sta-concert

Garderobe en kluisjes
Er is een garderobe aanwezig. Je kunt je jas of tas ook in een kluisje kwijt. De kluisjes vind je naast de garderobe. Je hebt geen muntje of pinpas nodig. Je sluit het kluisje af en opent het weer met een 4-cijferige code die je zelf verzint.

➤ Bereikbaarheid van Amare

 

Support act: Adriaan Persons

Adriaan Persons is zijn naam en Vanavond Komt Ze Naar Mij zijn debuut. Zijn debuut als artiest, welteverstaan. Als veelgevraagd songwriter en producer loopt hij namelijk al een aantal mooie jaren mee. Een golf van inspiratie, begin dit jaar, bleek onverwacht een openbaring. En de opmaat naar de volgende stap in zijn carrière. Adriaan: “‘Vanavond Komt Ze Naar Mij’ leek haast zichzelf te schrijven, zo snel ging het. Gelijk voelde ik heel sterk: deze song ga ik zelf zingen en onder mijn eigen naam uitbrengen.” Waarvan akte. En dit is pas het begin.

 

Sta-concert
Dit is een sta-concert. Er zijn ruim 500 zitplaatsen aanwezig, verdeeld over alle verdiepingen van de Concertzaal. Deze zitplaatsen kun je niet reserveren. Wil je hier gebruik van maken, dan raden we je aan om op tijd te komen. 

Mensen met een beperking
Indien het voor jou niet mogelijk is om het hele concert te staan, kun je na afronding van je bestelling een zitplaats reserveren door een mail te sturen naar kassa@amare.nl.

 

Dit concert wordt georganiseerd in samenwerking met PAARD
PAARD en Amare hebben de handen ineengeslagen om jaarlijks meerdere grote popconcerten te organiseren in de concertzaal van Amare. Dit concert is onderdeel van deze samenwerking. Bekijk hier het overzicht van alle gezamenlijke concerten.