DI-RECT

Amare i.s.m. PAARD
vr 1 nov - vr 6 dec
vr 1 nov ’24
-
vr 6 dec ’24

Na een succesvolle show in 2022 komt DI-RECT terug naar Amare! De energieke Haagse band is op weg met hun nieuwe tour, en daar mag een schitterend optreden in hun thuisstad natuurlijk niet aan ontbreken. 

De muziek van DI-RECT is een energieke mix van rock, soul, pop en indie, dat is ontstaan door een decennialange vriendschap en vertrouwen. Een discografie waar je 'u' tegen zegt en een track record qua shows, waar je als liefhebber alleen maar van onder de indruk kan zijn. Met als recente kers op de taart drie eigen shows in een volledig uitverkocht Ahoy. Om nog maar te zwijgen van de tours en shows op talloze festivals en evenementen. Kortom, je kan niet om DI-RECT heen.

Ze wonnen een Nederlandse Edison Award voor hun album Wild Hearts uit 2020 en scoorden hits met nummers als Soldier On, Times Are Changing en Through The Looking Glass. Waar ze ook staan, met DI-RECT kun je altijd rekenen op een enerverende avond vol publieksfavorieten en gedurfde nieuwe muziek. 

 

Dit is een sta-concert

Garderobe en kluisjes
Garderobe is inbegrepen bij je ticket. Je kunt je jas of tas ook gratis in een kluisje kwijt. De kluisjes vind je naast de garderobe. Je hebt geen muntje of pinpas nodig. Je sluit het kluisje af en opent het weer met een 4-cijferige code die je zelf verzint.

LP en CD Sphinx
In het bestelproces kun je de nieuwe LP of CD Sphinx van DI-RECT toevoegen aan je winkelmandje. Je ontvangt de LP of CD uiterlijk 08 maart 2024 op de mat. Voer hiervoor je adresgegevens in tijdens het bestelproces.

Maximaal 4 tickets per order

Sta-concert
Dit is een sta-concert. Er zijn ruim 500 zitplaatsen aanwezig, verdeeld over alle verdiepingen van de Concertzaal. Deze zitplaatsen kun je niet reserveren. Wil je hier gebruik van maken, dan raden we je aan om op tijd te komen. 

Mensen met een beperking
Indien het voor jou niet mogelijk is om het hele concert te staan, kun je na afronding van je bestelling een zitplaats reserveren door een mail te sturen naar kassa@amare.nl.

 

Dit concert wordt georganiseerd in samenwerking met PAARD
PAARD en Amare hebben de handen ineengeslagen om jaarlijks meerdere grote popconcerten te organiseren in de concertzaal van Amare. Dit concert is onderdeel van deze samenwerking. Bekijk hier het overzicht van alle gezamenlijke concerten.