Liedjes met Wortels XL (5+)

BIG BANG Festival
za 13 apr - zo 14 apr
za 13 apr '24
-
zo 14 apr '24

Concert voor de hele familie met liedjes uit het wonderlijke archief van Alan Lomax voor 5+

Uitvoerenden

Aline Goffin, Naomi Beeldens & Lieselot de Wilde, zang. Jan van Outryve ukulele, luit & cittern. Didier Francois nyckelharpa. Tijl Piryns, percussie. Tim vandenbergh, contrabas. Pieterjan Seynaeve, techniek. 

Een productie van Zonzo Compagnie met de steun van Vlaanderen en Stad Antwerpen.

Een familieconcert waarbij ik me al vanaf het openingslied volledig overgaf aan de muzikanten die zich ook uitstekende performers toonden.

Ooit was er een man die met een bandopnemer onder de arm de hele wereld afreisde. Zijn doel: de mooiste volksliedjes opnemen en ervoor zorgen dat ze nooit verloren zouden gaan. Zijn naam: Alan Lomax. Muzikant Jan Van Outryve koos de mooiste liedjes uit Lomax' gigantische archief, bewerkte ze voor een 6-koppige band en vulde er twee prachtige cd’s mee. Met Liedjes met Wortels XL brengt Jan het allerbeste uit deze cd’s live, mét de volledige band.

Voor u staan Aline Goffin, Naomi Beeldens en Aleksandra Popovska, drie schitterende zangeressen die het beste van zichzelf geven. Achter hen, een unieke band met een rijke veelkleurige sound. Samen brengen ze muziek om te feesten, te huilen, te slapen, te herinneren, op avontuur te trekken, ... Stuk voor stuk juweeltjes met een eigen verhaal. Verwacht je aan een bruisend en ontroerend concert voor iedereen vanaf 5 jaar.

De cd’s liedjes met wortels i en liedjes met wortels ii werden uitgebracht op het Zonzo Records label.

Ooievaarspaskorting  
Houders van een Ooievaarspas krijgen 50% korting op de toegangsprijs van dit evenement. Om te boeken dienen wij de pas te registeren. Neem daarom contact op met ons bespreekbureau om kaarten te reserveren.