Nederlands Blazers Ensemble

In Hogere Sferen: Bach, Soefi & Pärt
za 15 mrt
za 15 mrt ’25
 • za 15 mrt ’25
  20:15
  Zitplaatsen
  Concertzaal
 • za 15 mrt ’25
  20:15
  Ligplaatsen
  Concertzaal

Zoals het soefisme aanspoort tot eenheid en harmonie, en oosters en westers gedachtegoed met elkaar verbindt, zo omarmen traditionele Perzische muziek, Johann Sebastian Bach en Arvo Pärt elkaar in dit programma.

Programma

Werken van o.a. Johann Sebastian Bach en Arvo Pärt

Samen met de Iraanse zangeres Haleh Seyfizadeh en de Iraanse tärspeler Ali Ghamsari brengt het Nederlands Blazers Ensemble een intrigerende verkenning van de verbinding tussen Bach, het soefisme en de eigentijdse klanken van Arvo Pärt. Daarbij voegt Pärts minimalistische benadering een hedendaagse nuance toe aan de symbiose van traditionele Perzische muziek en de meesterwerken van Johann Sebastian Bach.

Garderobe en drankje  
Garderobe en een pauzedrankje zijn inbegrepen. Heeft het evenement geen pauze, dan ontvang je het drankje na afloop.  

Seriekorting
Bestel alle concerten van de serie om gebruik te maken van 20% seriekorting. Let op: alleen de zitplaatsen van dit concert zijn onderdeel van de serie.

Gratis inleiding
Voorafgaand aan het concert, om 19:15 uur, kun je op vertoon van je voorstellingsticket een inleiding bijwonen. De inleiding is gratis en op basis van beschikbaarheid.

Ooievaarspaskorting  
Houders van een Ooievaarspas krijgen 50% korting op de toegangsprijs van dit evenement. Om te boeken dienen wij de pas te registeren. Neem daarom contact op met ons bespreekbureau om kaarten te reserveren.

Credits

Nederlands Blazers Ensemble Haleh Seyfizadeh vocalist
Ali Ghamsari Tär