Nederlands Blazers Ensemble

De 9e!
di 20 mei / 20:15
di 20 mei ’25
20:15
  • di 20 mei ’25
    20:15
    Concertzaal

De ultieme symfonie van vrede en vrijheid: de Negende van Beethoven.  

Beethoven was een rebel & rockstar in zijn tijd: artistiek onafhankelijk zocht hij de grenzen van muziek op en zette publiek en muzikanten graag op het verkeerde been. De negende symfonie was vernieuwend door een koor te integreren in de muziek, dat was pas echt gedurfd!  

Programma

Ludwig van Beethoven Symfonie nr. 9

Zelf ook niet vies van een flinke dosis eigenzinnigheid, maakten de Blazers een geheel eigen en unieke blazersversie van de beroemde 9e. Met een koor met zangers uit alle werelddelen en solisten en instrumentatie van heinde en verre, klinken Beethovens dramatische en universele noten pas echt broederlijk, verbindend en als noten van ons allemaal.

De muziek is zo meeslepend en uitnodigend dat het moeilijk zal zijn om niet uit volle borst mee te zingen met de beroemde ‘Ode an die Freude’. De krachtige boodschap van eenheid en broederschap zal luid klinken en nog lang resoneren na een avond vol emotie en verbinding. 

Garderobe en drankje  
Garderobe en een pauzedrankje zijn inbegrepen. Heeft het evenement geen pauze, dan ontvang je het drankje na afloop.  

Seriekorting
Bestel alle concerten van de serie om gebruik te maken van 20% seriekorting.

Gratis inleiding
Voorafgaand aan het concert, om 19:15 uur, kun je op vertoon van je voorstellingsticket een inleiding bijwonen. De inleiding is gratis en op basis van beschikbaarheid.

Leeftijd
Deze voorstelling is geschikt voor jongeren van 14+

Ooievaarspaskorting  
Houders van een Ooievaarspas krijgen 50% korting op de toegangsprijs van dit evenement. Om te boeken dienen wij de pas te registeren. Neem daarom contact op met ons bespreekbureau om kaarten te reserveren.

Credits

Nederlands Blazers Ensemble