Michel Marang

Uitreiking Willem Pijper Prijs

Festival Dag in de Branding
za 1 jun 14:30 - 15:30
za 1 jun ’24
14:30 - 15:30
  • za 1 jun ’24
    14:30 - 15:30
    Concertzaal

Deze zaterdag krijgen componisten Cecilia Arditto Delsoglio en Trevor Grahl de Willem Pijper Prijs 2023 uitgereikt. Twéé laureaten dus – dat is uitzonderlijk. De jury vond de oogst zo rijk dat besloten is om ditmaal twee heel verschillende werken te bekronen. Een overeenkomst is er ook: zowel Arditto als Grahl schrijft voor een traditioneel medium (orkest en orgel, respectievelijk), maar zet dat in op een eigenzinnige en frisse manier.

Programma

Arjan Linker Jhalla in Raga Darbari
Trevor Grahl Music for Malmö (fragment)
Cecilia Arditto Delsoglio Tissue

Cecilia Arditto Delsoglio ontvangt de prijs voor haar orkestwerk Tissue (2019), waarmee ze de luisteraar volgens de jury ‘hypnotiseert’. Tissue wordt aansluitend aan de prijsuitreiking uitgevoerd in Amare, door het symfonieorkest van het Conservatorium van Amsterdam.

Garderobe en kluisjes  
Garderobe is inbegrepen bij je ticket. Je kunt je jas of tas ook in een kluisje kwijt. De kluisjes vind je naast de garderobe. Je hebt geen muntje of pinpas nodig. Je sluit het kluisje af en opent het weer met een 4-cijferige code die je zelf verzint.   

Ooievaarspaskorting  
Houders van een Ooievaarspas krijgen 50% korting op de toegangsprijs van dit evenement. Om te boeken dienen wij de pas te registeren. Neem daarom contact op met ons bespreekbureau om kaarten te reserveren.   

Uitvoerenden

Symfonieorkest Conservatorium van Amsterdam