HAEVN

Wide Awake Tour
di 3 dec
di 3 dec ’24
 • di 3 dec ’24
  Foyer open
  19:15
  Start
  20:15
  Zitplaatsen
  Concertzaal
 • di 3 dec ’24
  Foyer open
  19:15
  Start
  20:15
  Staanplaatsen
  Concertzaal
 • Voor dit evenement worden servicekosten van €3 per ticket gerekend

Na de harten van talloze muziekfans te hebben veroverd met hun debuutalbum Eyes Closed (2018), zal HAEVN komend najaar hun nieuwe album Wide Awake uitbrengen. Ze beginnen aan een Europese tournee met maar liefst 30 concerten in Groot-Brittannië, Duitsland, Polen, Oostenrijk, Zwitserland en hun geliefde thuisland Nederland. 

Bekend om hun onderscheidende geluid, waarbij indiepop en filmische elementen naadloos worden gecombineerd met etherische zang, belooft HAEVN een onvergetelijke concertervaring vol boeiende arrangementen, ontroerende momenten en voorbeelden van echte muzikale kwetsbaarheid. 
 
 
“Wij vinden het enorm leuk om ons publiek te begeleiden op een emotionele reis, waarbij we een pauze inlassen in de hectiek van het dagelijks leven en een moment van reflectie bieden”, aldus Marijn van der Meer en Jorrit Kleijnen. 

Staan- en zitplaatsen
Voor dit concert zijn zowel staanplaatsen als zitplaatsen te koop. 

Garderobe en kluisjes
Er is een garderobe aanwezig. Je kunt je jas of tas ook in een kluisje kwijt. De kluisjes vind je naast de garderobe. Je hebt geen muntje of pinpas nodig. Je sluit het kluisje af en opent het weer met een 4-cijferige code die je zelf verzint.

Dit concert wordt georganiseerd in samenwerking met PAARD
PAARD en Amare hebben de handen ineengeslagen om jaarlijks meerdere grote popconcerten te organiseren in de concertzaal van Amare. Dit concert is onderdeel van deze samenwerking. Bekijk hier het overzicht van alle gezamenlijke concerten.