©Tessa Huijzer

Jett Rebel

Theatertour
za 9 nov / 19:45
za 9 nov ’24
19:45
  • za 9 nov ’24
    19:45
    Danstheater, Den Haag

Jett Rebel is niet meer weg te denken uit het (inter)nationale rockcircuit. Voor deze theatertournee heeft hij weer een aantal verrassingen in petto, waar hij vanzelfsprekend nog niets over loslaat. ‘You ain’t seen nothing Jett’, zeg maar. In ieder geval zal hij ons meenemen op een persoonlijke reis langs zijn eigen oeuvre en de helden die hem inspireren.

In 2013 was hij er ineens. En hoe! Met zijn hits Louise en Tonight schoot hij als een komeet naar de top en was ons land een fenomeen rijker. Voor deze vijfde theatertournee houdt Jelte Steven Tuinstra ons nog een beetje in spanning en zal het een verassing zijn wat hij precies gaat doen. Wat we wel kunnen verwachten is een heerlijke avond vol inspiratie en verhalen. Als podiumdier pur sang neemt Jett ons mee op een persoonlijke muzikale reis en dat wordt zonder twijfel genieten!  

Garderobe en drankje  
Garderobe en een pauzedrankje zijn inbegrepen. Heeft het evenement geen pauze, dan ontvang je het drankje na afloop.  

Ooievaarspaskorting  
Houders van een Ooievaarspas krijgen 50% korting op de toegangsprijs van dit evenement. Om te boeken dienen wij de pas te registeren. Neem daarom contact op met ons bespreekbureau om kaarten te reserveren.