Heroes

Introdans
vr 11 okt / 19:45
vr 11 okt ’24
19:45
  • vr 11 okt ’24
    19:45
    Danstheater, Den Haag
Helden. Op social media lijkt iedereen er tegenwoordig wel een. Maar wat zijn echte helden? Introdans zet dit thema centraal in vier balletten, die variëren van extreem virtuoos en acrobatisch tot lyrisch en poëtisch.

Programma

Daily Hero Regina van Berkel
SH-BOOM! Sol León en Paul Lightfoot
Boulevard of Broken Dreams Inbal Pinto
Iungo - De Ontmoeting 2024 Adriaan Luteijn

Van de Nederlandse, maar vooral buiten onze landsgrenzen succesvolle Regina van Berkel wordt het virtuoze Daily Hero (2013) gedanst, dat speciaal voor Introdans wordt uitgebreid met een spetterende finale. Daarna volgt een choreografisch juweeltje dat het gezelschap onlangs verwierf: SH-BOOM! (1994). Hiermee is eindelijk weer eens een choreografie van topduo Sol León en Paul Lightfoot te zien op de Nederlandse podia. De Israëlische Inbal Pinto tekent met het verfijnde, melancholische Boulevard of Broken Dreams (een nieuwe versie van Fugue uit 2018) voor het derde werk in HEROES. En helden, dat zijn zeker de bijzondere gastdansers, met onder meer BNNVARA-presentatrice Eva Eikhout, die in een nieuwe editie van Iungo – De Ontmoeting 2024 van Introdans-choreograaf Adriaan Luteijn te zien zijn.

Garderobe en drankje  
Garderobe en een pauzedrankje zijn inbegrepen. Heeft het evenement geen pauze, dan ontvang je het drankje na afloop.  

Ooievaarspaskorting  
Houders van een Ooievaarspas krijgen 50% korting op de toegangsprijs van dit evenement. Om te boeken dienen wij de pas te registeren. Neem daarom contact op met ons bespreekbureau om kaarten te reserveren.