©Rutger Pauw

Jams & Gems: On Tour

The Ruggeds
vr 14 feb / 19:45
vr 14 feb ’25
19:45
  • vr 14 feb ’25
    19:45
    Danstheater, Den Haag
The Ruggeds ken je misschien van hun deelname aan het Amerikaanse World Of Dance, van Justin Biebers video Where Are U Now of misschien zag je ze op Lowlands. Na het overweldigende succes van GROOVE brengen de breaking legends nu hun eigen festival naar Amare, in de vorm van een gloednieuwe voorstelling Jams & Gems: On Tour.
Het wordt een viering van beweging vol meeslepende muziek, sensationele dans en onverklaarbaar zeldzaam mooie kunst. Door hun avonturen over de hele wereld ontdekken The Ruggeds telkens weer parels van breakdance: van block parties in New York tot de straatcultuur in Japan, van beste jams tot gekste gems. Die delen ze jaarlijks op het Jams & Gems Festival en brengen ze nu ook naar je toe. Verwacht een sonische sensatie door diverse ritmes en laat je verrassen door de onverwachte, organische overgangen waar The Ruggeds om bekend staan.

Garderobe en drankje  
Garderobe en een pauzedrankje zijn inbegrepen. Heeft het evenement geen pauze, dan ontvang je het drankje na afloop.  

Ooievaarspaskorting  
Houders van een Ooievaarspas krijgen 50% korting op de toegangsprijs van dit evenement. Om te boeken dienen wij de pas te registeren. Neem daarom contact op met ons bespreekbureau om kaarten te reserveren.