© HRN Entertainment

DELUSION II - THE FINAL CHAPTER

Oxygen
wo 21 mei / 19:45
wo 21 mei ’25
19:45
  • wo 21 mei ’25
    19:45
    Danstheater, Den Haag
De jonge choreograaf Jennifer Romen oogste veel lof met haar gezelschap Oxygen. Met haar eerste avondvullende voorstelling Delusion bespeelde ze zowel het podium als de zaal, die onder de indruk was van de gedetailleerde choreografieën en beeldende illusies.
“Ze betovert het publiek door te spelen met blacklight, illusies, maskerades, videowanden, filmprojecties, lichtschermen en acrobatische hiphopdans”, schreef Theaterkrant. Dat smaakt naar meer en dus neemt Jennifer je in DELUSION 2.0 opnieuw mee in haar vernieuwende samenspel tussen dans en illusie. Het personage dat we in Delusion volgden op haar weg van adolescentie naar volwassenheid, staat in deel twee oog in oog met haar grootste tegenpool. Is het een tegenstander waar ze van moet winnen, of een deel van zichzelf dat ze moet leren accepteren en zelfs omarmen? Een verbluffende, ontroerende en tot in de puntjes uitgevoerde coming of age-voorstelling.

Garderobe en drankje  
Garderobe en een pauzedrankje zijn inbegrepen. Heeft het evenement geen pauze, dan ontvang je het drankje na afloop.  

Ooievaarspaskorting  
Houders van een Ooievaarspas krijgen 50% korting op de toegangsprijs van dit evenement. Om te boeken dienen wij de pas te registeren. Neem daarom contact op met ons bespreekbureau om kaarten te reserveren.   

Credits

Jennifer Romen choreograaf
Jody Geijsendorpher assistent choreograaf
Subp Yao muziek