Napolovs Slagwerk Marathon

Orkest De Ereprijs en Konstantyn Napolov
NK Next Generation
za 21 sep / 20:15
za 21 sep ’24
20:15
  • za 21 sep ’24
    20:15
    Nieuwe Kerk, Den Haag

Orkest De Ereprijs en slagwerker Konstantyn Napolov slaan de handen ineen voor een spektakel met splinternieuwe muziek. Vier internationale componisten schreven werk voor de combinatie van slagwerker en de unieke bezetting van De Ereprijs met veel blazers en gitaren. Konstantyn Napolov is de energieke spil van deze muzikale marathon waarin hij de grenzen van de slagwerker opzoekt.  

De Dutch Golden Collection Foundation organiseert dit concert als onderdeel van de viering van zijn vijfjarig jubileum.

Programma

Ching Alice Yeung  False flicker(s) 
Martín Francisco Mayo Boca Arriba 
Moritz Eggert Master & Servant 
Martin Fondse Kitchen Stories 

In deze ambitieuze uitvoering speelt de slagwerker Konstantyn Napolov samen met Orkest De Ereprijs nieuw werk van vijf grote internationale componisten: Moritz Eggert (D), Ching Alice Yeung (CN/NL), Componist des Vaderlands Martin Fondse (NL) en jong talent Martín Francisco Mayo (VES/VS/NL). In hun muziekstukken gebruiken zij slagwerkinstrumenten en alles wat daarvoor door kan gaan, alsof ze deze als archeologische vondst hebben opgegraven. Konstantyn Napolov speelt hun muziek met veel theater in een niet te bevatten mix van maar liefst 76 instrumenten, muziekstijlen, technieken en drama.

Garderobe en drankje  
Garderobe en een pauzedrankje zijn inbegrepen. Heeft het evenement geen pauze, dan ontvang je het drankje na afloop.  

Ooievaarspaskorting  
Houders van een Ooievaarspas krijgen 50% korting op de toegangsprijs van dit evenement. Om te boeken dienen wij de pas te registeren. Neem daarom contact op met ons bespreekbureau om kaarten te reserveren.   

Credits

Orkest De Ereprijs 
Konstantyn Napolov slagwerk 
Gregory Charette muzikale leiding