(c) Peter Trimbos

Jouw business event in Amare

4 zalen met elk een geheel eigen sfeer en karakter, 8 foyers, 8 vergaderzalen en 2 restaurants. Binnenkort beschikt Den Haag over een congres- en evenementenlocatie van (inter)nationale allure. De aantrekkelijke architectuur in combinatie met de allernieuwste technische faciliteiten maakt Amare tot een unieke locatie voor jouw congres of event.

Amare ligt op een perfect te bereiken, centrale locatie in Den Haag. Op steenworp afstand van Den Haag Centraal Station en de grote snelwegen. Onder Amare bevinden zich zowel een fietsenstalling met 1500 plekken als een parkeergarage met 700 plekken. In de buurt liggen nog eens 7 parkeergarages en in de directe omgeving zijn er vele drie- en viersterren hotels.

Amare heeft naast een theater- en congresfunctie nog veel meer in huis. Als huis voor de podiumkunsten vinden ook het Residentie Orkest, het Nederlands Dans Theater en het Koninklijk Conservatorium hier hun onderkomen. Samenwerking met deze partners behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Voor wie na een congres of evenement nog even wil uitwaaien op de Scheveningse Pier: met de tram ben je er binnen enkele haltes. Liever het Meisje met de Parel van Vermeer of de Victory Boogiewoogie van Mondriaan bekijken? Al wandelend of met de fiets ben je er zo! 

Meer over business events