Amare Friends

Amare is hét culturele knooppunt van Den Haag. In Amare tonen we honderden voorstellingen en concerten per jaar van gezelschappen uit Den Haag en ver daarbuiten. Met dit hoogwaardige aanbod zetten we in op een breed publiek. Met speciale programma’s willen wij de podiumkunsten toegankelijk maken voor iedereen.

Dit kunnen wij niet alleen. Amare heeft hulp nodig van haar vrienden. Samen bouwen we aan een tot de verbeelding sprekend huis voor podiumkunsten van topniveau, waar iedereen welkom is en zich thuis voelt. Jouw steun is hiervoor onmisbaar! 

Als Amare Friend kun je al vanaf donderdag 16 mei tickets bestellen voor ons programma voor seizoen 2024/2025! We bieden hiermee een exclusieve voorrang op de reguliere verkoop die van start gaat op donderdag 23 mei. Zo ben je als Amare Friend verzekerd van de beste plekken.

➤ Word Amare Friend

Word nu Amare Friend!

Bekijk hieronder de mogelijkheden:

* Voorrang op de kaartverkoop voor programmering van Amare kan mogelijk afwijken van kaartverkoop voor NDT en Residentie Orkest

Word Amare Friend

Bouw mee om Amare een huis voor podiumkunsten van topniveau te laten zijn, waar iedereen welkom is en zich thuis voelt. Jouw steun is hiervoor onmisbaar!

Meer informatie over Amare Friends? Neem dan contact met ons op!

➤ Neem contact op