Horecagelegenheden in Amare

Uitgebreid genieten bij Brasserie Amare of de Juni Stadskantine

Maak je bezoek aan Amare compleet bij Brasserie Amare of Juni Stadskantine

Zin in een hapje eten voor je naar een concert of voorstelling gaat? Iets te vieren? Bijkletsen bij een borrel? Een broodje eten boven je laptop? In Amare zijn er twee horecagelegenheden met allebei hun eigen sfeer en smakelijke concept.

Juni Stadskantine is er dagelijks voor een broodje, snelle hap of koffie. Het nieuwe Brasserie Amare by Luden biedt de ervaring die je gewend bent van Luden op het Plein: gezellig en met een heerlijke menukaart voor borrel, lunch of diner.

Bij zowel de Stadskantine als in Brasserie Amare valt er ook wat te kiezen voor vegetariërs. Vraag voor andere dieetwensen naar de mogelijkheden.

Brasserie Amare by Luden

© Brasserie Amare

Brasserie Amare is het zusje van het restaurant Luden Den Haag op het Plein. Wie Luden kent, weet dat zij bekend staat om haar gastvrijheid, service en kwaliteit. Voor niets minder dan dat kun je vanaf 25 oktober bij Brasserie Amare terecht. De Brasserie wordt gerund door Sandra Blokdijk en chef Joram LeBlanc. 

Stap binnen bij Brasserie Amare, je wordt verwelkomd met een glimlach. Voor culinaire liefhebbers heeft chef Joram prachtige gerechten gecreëerd. Ook aan de theaterbezoekers is gedacht. Ga met je gezelschap rond de tafel voor een mooi diner met heerlijke wijnen. Kom gezellig borrelen met fine fingerfood voordat je avond begint, de perfecte aanvulling op de magie van de voorstellingen van Amare.

Bij Brasserie Amare draait alles om liefde voor eten en gastvrijheid. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Brasserie Amare is geopend voor ontbijt, lunch, borrel en diner. Ook groepsarrangementen behoren tot de mogelijkheden. 

➤ Ga naar brasserieamare.nl

 

Juni Stadskantine 

Op de derde verdieping van Amare vind je de bruisende Juni Stadskantine. Deze door de medina geïnspireerde kantine is er voor iedereen: voor studenten, voor artiesten, voor de medewerkers en voor iedereen die Amare komt bezoeken. Hier kun je de hele dag terecht voor een goede kop koffie met een lekkere snack of voor een heerlijke lunch of snel diner.

Duurzaam & sociaal
Duurzaamheid en sociaal ondernemen, met oog voor inclusiviteit en een gezondere toekomst, is een van de uitgangspunten van de Stadskantine. Er wordt veel gebruikgemaakt van de smakelijkste seizoensgroenten, fruit en verse kruiden. Er geldt een no-waste policy en er is aandacht voor zoveel mogelijk duurzame verpakkingen. Daarnaast bestaat het team deels uit medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. 

Openingstijden
Houd de Google-pagina van de Stadskantine in de gaten voor de actuele openingstijden, de hieronder vermelde openingstijden wijken wel eens af tijdens vakanties van ‘onze’ Koninklijk Conservatorium studenten.

Maandag t/m vrijdag / 08:00 tot 20:00 
Zaterdag / 09:00 tot 17:00
Zondag / gesloten
Reserveren niet nodig

Wil je iets voor een groep organiseren? 

Amare biedt verschillende mogelijkheden voor groepen. Van vergaderingen tot congressen en van recepties en diners tot grotere evenementen. Voor een evenement met een locatie kun je contact opnemen met de afdeling events. 

➤ Bekijk de mogelijkheden

Bij Brasserie Amare is er ook plek voor groepen. Vanaf 8 personen serveren zij jullie graag een groepsmenu voor de hele tafel. Voor een groepsreservering in Brasserie Amare kun je contact opnemen met het restaurant zelf

Bereikbaarheid en parkeren

Amare is in het centrum van Den Haag, op een steenworp afstand van Den Haag Centraal. We zijn dus goed bereikbaar met het openbaar vervoer, zowel de trein als de tram en de bus. Ook de snelwegen (A12/A4/A44/A13) zijn dichtbij en in de buurt vind je meerdere parkeergarages.

➤ Meer over bereikbaarheid Amare