Horecagelegenheden in Amare

Uitgebreid genieten bij Brasserie Amare of de Juni Stadskantine

Maak je bezoek aan Amare compleet met een bezoek aan de Stadskantine of Brasserie Amare.

Hoofdrol voor de natuur 
In beide horecagelegenheden word je welkom geheten door de kleurrijke keuken van de seizoensgroenten. De chefs laten zich uitdagen door verse producten uit de natuur en gerechten krijgen een spannende basis van groente, fruit en kruiden. Sommige gerechten worden aangevuld met bijvoorbeeld vlees, vis of kaas, maar niet alle gerechten hebben dit nodig! Door de diversiteit in bereidingswijzen willen we je graag verrassen met de eindeloze mogelijkheden van de plant-based keuken. 

Brasserie Amare

Bij Brasserie Amare kun je genieten van kwalitatief hoogstaande plantbased gerechten. Bedacht en bereid door chefkok Nick ten Hagen en sterrenchef Vincent van der Zalm. 

Theatermenu
Heb je binnenkort een voorstelling op de planning staan? Maak je bezoek aan Amare dan compleet met een hapje en een drankje bij Brasserie Amare. Je kunt er gebruik maken van het speciaal samengestelde theatermenu!

Reserveer vast een plekje en geef van te voren aan dat je gebruik wilt maken van het theatermenu zodat er rekening kan worden gehouden met de aanvangstijd van de voorstelling. Je kunt je voorkeur voor het theatermenu telefonisch doorgeven (+31 6 38 68 52 67) of in de opmerking zetten als je online reserveert.

Openingstijden
Brasserie Amare is open van dinsdag tot zondag. Openingstijden zijn afhankelijk van de programmering in Amare. De meest actuele tijden kun je altijd vinden op de Google-Pagina van Brasserie Amare.

Contact 
+31 638685267

➤ Ga naar brasserieamare.nl

 

Juni Stadskantine 

Op de derde verdieping van Amare vind je Juni Stadskantine. Deze door de medina geïnspireerde kantine is er voor iedereen: voor studenten, voor artiesten, voor de medewerkers en voor iedereen die Amare komt bezoeken. Hier kun je van 08:00 tot 20:00 uur terecht voor een goede kop koffie met een lekkere snack of voor een heerlijke lunch of snel diner.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 20:00 
Zaterdag en zondag van 09:00 tot 17:00
Reserveren niet nodig

Duurzaam & sociaal

Duurzaamheid en sociaal ondernemen, met oog voor inclusiviteit en een gezondere toekomst, vormen de verbindende factor tussen beide horeca-locaties. Er wordt veel gebruikgemaakt van de smakelijkste seizoensgroenten, fruit en verse kruiden. Er geldt een no-waste policy en er is aandacht voor zoveel mogelijk duurzame verpakkingen. Daarnaast is er ruimte voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, net als bij Happy Tosti en Juni Lekkernijen. Sociale horeca om te verbinden, in Den Haag en daarbuiten. Twee vernieuwende concepten om te laten zien dat het ook anders kan. 

Wil je iets voor een groep organiseren? 

Amare biedt verschillende mogelijkheden voor groepen. Van vergaderingen tot congressen en van recepties en diners tot grotere evenementen. Voor een evenement met een locatie kun je contact opnemen met de afdeling events. 

➤ Bekijk de mogelijkheden

Bij Brasserie Amare hebben we ook plek voor groepen. Vanaf 8 personen serveren we jullie graag een groepsmenu voor de hele tafel. Voor een groepsreservering in Brasserie Amare kun je contact opnemen met het restaurant zelf. 

Bereikbaarheid en parkeren

Amare is in het centrum van Den Haag, op een steenworp afstand van Den Haag Centraal. We zijn dus goed bereikbaar met het openbaar vervoer, zowel de trein als de tram en de bus. Ook de snelwegen (A12/A4/A44/A13) zijn dichtbij en in de buurt vind je meerdere parkeergarages.

➤ Meer over bereikbaarheid Amare