Horecagelegenheden in Amare

Uitgebreid genieten bij Brasserie Amare of de Juni Stadskantine

Maak je bezoek aan Amare compleet met een bezoek aan een van de horecagelegenheden. Binnenkort openen we de Stadskantine en Brasserie Amare voor het publiek. Je bent dan ook welkom als je geen voorstelling of concert bezoekt!

Hoofdrol voor de natuur 
In beide horecagelegenheden word je welkom geheten door de kleurrijke keuken van de seizoensgroenten. De chefs laten zich uitdagen door verse producten uit de natuur en gerechten krijgen een spannende basis van groente, fruit en kruiden. Sommige gerechten worden aangevuld met bijvoorbeeld vlees, vis of kaas, maar niet alle gerechten hebben dit nodig! Door de diversiteit in bereidingswijzen willen we je graag verrassen met de eindeloze mogelijkheden van de plant-based keuken. 

➤ Contact opnemen

 

Brasserie Amare 

De 'finishing touch' voor Brasserie Amare wordt op dit moment gelegd. Dit restaurant is straks geopend voor iedereen, ook als je niet naar een voorstelling of bijeenkomst in Amare gaat. Een cappuccino in de zon op het terras, een gezellige lunch met een vriend of vriendin of een uitgebreid 3-gangenmenu met bijpassende wijnen: we hebben het straks allemaal. Zodra de brasserie af is stellen we je uiteraard hiervan op de hoogte.

➤ Reserveren Brasserie Amare*

*Vanwege de afgekondigde maatregelen is het op dit moment niet mogelijk een reservering te plaatsen. Heb je al een reservering? Dan neemt het team van Brasserie Amare contact met je op.

 

Juni Stadskantine 

Op de derde verdieping van Amare vind je Juni Stadskantine. Deze door de medina geïnspireerde kantine is er voor iedereen: voor studenten, voor artiesten, voor de medewerkers en voor iedereen die Amare komt bezoeken. Hier kun je van 08.00 tot 20.00 uur* terecht voor een goede kop koffie met een lekkere snack of voor een heerlijke lunch of snel diner.

*Openingstijden en menu kunnen afhankelijk van het coronabeleid zonder aankondiging aangepast worden. 

Duurzaam & sociaal

Duurzaamheid en sociaal ondernemen, met oog voor inclusiviteit en een gezondere toekomst, vormen de verbindende factor tussen beide horeca-locaties. Er wordt veel gebruikgemaakt van de smakelijkste seizoensgroenten, fruit en verse kruiden. Er geldt een no-waste policy en er is aandacht voor zoveel mogelijk duurzame verpakkingen. Daarnaast is er ruimte voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, net als bij Happy Tosti en Juni Lekkernijen. Sociale horeca om te verbinden, in Den Haag en daarbuiten. Twee vernieuwende concepten om te laten zien dat het ook anders kan. 

Bereikbaarheid en parkeren

Amare is in het centrum van Den Haag, op een steenworp afstand van Den Haag Centraal. We zijn dus goed bereikbaar met het openbaar vervoer, zowel de trein als de tram en de bus. Ook de snelwegen (A12/A4/A44/A13) zijn dichtbij en in de buurt vind je 7 parkeergarages.

Meer over bereikbaarheid Amare