Ontdek concerten in de Nieuwe Kerk

Wist je dat we ook concerten verzorgen in de Nieuwe Kerk? De Nieuwe Kerk is een geweldige locatie voor concerten en bevindt zich aan het Spuiplein. 

In Amare beschikken we over verschillende zalen waar onze voorstellingen plaatsvinden. Maar we bieden ook concerten aan in de Nieuwe Kerk aan het Spui. 

De Nieuwe Kerk is een van de meest indrukwekkende gebouwen van Den Haag. Daarnaast is het ook een van de oudste gebouwen. De Nieuwe Kerk werd in 1656 opgericht en is inmiddels een Rijksmonument.

De rijke historie en indrukwekkende architectuur van het gebouw maken de Nieuwe Kerk een prachtige locatie voor concerten. We bieden er vooral kamermuziek aan, omdat de ruimte zich bij uitstek leent voor een intieme ervaring van het concert, waarbij het publiek de muziek van zeer dichtbij kan beleven. Benieuwd geworden? Hieronder vind je een aantal concerten die komend seizoen plaatsvinden in de Nieuwe Kerk. 

Wil je meer weten over de toegankelijkheid en bereikbaarheid van de Nieuwe Kerk? Check dan onze toegankelijkheidspagina.

In seizoen 22/23 in de Nieuwe Kerk:

Strijkkwartetten van Sjostakovitsj: 1, 2, 3

Strijkkwartetten van Sjostakovitsj: 1, 2, 3

Quatuor Danel

vr 14 okt '22 20:15
  • Amare Friends-korting
Van Gogh in Me (concertante)

Van Gogh in Me (concertante)

Nederlands Kamerkoor

wo 30 nov '22 20:00
Napolitana

Napolitana

Nederlands Blazers Ensemble

zo 12 feb '23 16:00
  • Amare Friends-korting
Theo Nijland

Theo Nijland

Ontboezingen van een blij mens

zo 19 feb '23 15:00
Spinvis & Saartje Van Camp

Spinvis & Saartje Van Camp

Neveldieren

za 13 mei '23 20:15
  • Amare Friends-korting

Meer verhalen van Amare:

Bespeel de piano van Amare

Wist je dat je sinds kort een piano kunt vinden in Amare? En die piano vraagt erom om bespeeld te worden! Neem plaats en vul Amare met jouw prachtige muziek.

De première van stadsopera Maduro

Op donderdag 1 september kwam de geschiedenis van oorlogsheld George Maduro tot leven tijdens de première van stadsopera Maduro.

Minidocu TV West: Amare, de Geliefde van de Stad

In de mini-documentaire van Omroep West, gemaakt door programmamaker Erik Kooyman, zien we wat Amare voor de stad Den Haag gaat betekenen en wie haar bewoners zijn.