Ontdek concerten in de Nieuwe Kerk

Wist je dat we ook concerten verzorgen in de Nieuwe Kerk? De Nieuwe Kerk is een geweldige locatie voor concerten en bevindt zich aan het Spuiplein. 

In Amare beschikken we over verschillende zalen waar onze voorstellingen plaatsvinden. Maar we bieden ook concerten aan in de Nieuwe Kerk aan het Spui. 

De Nieuwe Kerk is een van de meest indrukwekkende gebouwen van Den Haag. Daarnaast is het ook een van de oudste gebouwen. De Nieuwe Kerk werd in 1656 opgericht en is inmiddels een Rijksmonument.

De rijke historie en indrukwekkende architectuur van het gebouw maken de Nieuwe Kerk een prachtige locatie voor concerten. We bieden er vooral kamermuziek aan, omdat de ruimte zich bij uitstek leent voor een intieme ervaring van het concert, waarbij het publiek de muziek van zeer dichtbij kan beleven. Benieuwd geworden? Hieronder vind je een aantal concerten die komend seizoen plaatsvinden in de Nieuwe Kerk. 

Wil je meer weten over de toegankelijkheid en bereikbaarheid van de Nieuwe Kerk? Check dan onze toegankelijkheidspagina.

In seizoen 23/24 in de Nieuwe Kerk:

 • Wiener Maiblumen

  Ciconia Consort
  zo 12 mei 15:30 - 17:30
  Nieuwe Kerk
  zo 12 mei '24
  15:30 - 17:30
  Tickets
  • za 16 dec '23
   15:00 - 17:00
   Nieuwe Kerk
  • za 16 dec '23
   20:15 - 22:15
   Nieuwe Kerk

Meer Amare Stories: