Lera Auerbach Festival

Een van de grootste componisten van nu!

15 t/m 22 oktober in Den Haag

Op 21 oktober 2023 wordt componist Lera Auerbach vijftig jaar. Dat vieren we van 15 t/m 22 oktober in Den Haag met een festival geheel aan haar gewijd. Lera Auerbach is een bijzonder veelzijdige kunstenaar: behalve componist is ze concertpianist, dirigent, dichter en beeldend kunstenaar.

Haar repertoire is zeer afwisselend – fijnzinnig en brutaal, aards en verheven, eigentijds en romantisch – en klinkt wereldwijd op grote internationale concertpodia. Tijdens dit meerdaagse festival in Den Haag komt een aantal bijzondere werken van haar tot klinken, is er een expositie van haar sculpturen & aforismen, zijn er side-by-side projecten in samenwerking met het Koninklijk Conservatorium en lezingen en ontmoetingen.

“Geniaal en een beetje gek” - NRC Handelsblad ★★★★

‘Flights of the Angakok’, het nieuwe stuk van Lera Auerbach, is klankonderzoek en een geslaagde theatrale component ineen ★★★★☆ - De Volkskrant

Het Lera Auerbach Festival is een samenwerking van: 

Bestel je tickets voor dit bijzondere festival:

Programma's rondom het festival:

Passe-partouts en dagkaarten

Er is een gelimiteerd aantal passe-partouts (tot wel 50% korting op alle activiteiten) en dagkaarten voor de zaterdag en zondag beschikbaar voor het festival. Bestel ze via de link hieronder:

➤ Passe-partout

➤ Dagkaart zaterdag

➤ Dagkaart zondag

Lees het interview met Lera Auerbach: