Renaissance

Igone de Jongh
za 11 jan / 19:45
za 11 jan ’25
19:45
  • za 11 jan ’25
    19:45
    Danstheater, Den Haag
Igone de Jongh vertelt in de autobiografische dansvoorstelling Renaissance op intieme wijze haar levensverhaal. Alle hoogte- en dieptepunten komen voorbij, van de uitdagende weg naar succes, via de glorieuze jaren bij Het Nationale Ballet naar de complexe laatste jaren waarin, zoals ze zelf zegt, ‘het leven pas echt ingewikkeld werd’.
De voormalige sterdanseres heeft zichzelf opnieuw ontdekt en laat haar artistieke vrijheid op meesterlijke wijze tot uiting komen in vijf choreografieën, die samen de symfonie van haar leven vormen. Met een samenspel van video, persoonlijke notities, openhartige momenten en verbluffende dansstukken neemt Igone je mee op een boeiende reis, terzijde gestaan door internationaal gerenommeerde dansers. Zo beleef je vanavond de passie van de pas de deux uit Het Zwanenmeer en Romeo en Juliet en wordt de adembenemende finale verzorgd door het wereldberoemde choreografenduo Sacha en Simone.

Garderobe en drankje  
Garderobe en een pauzedrankje zijn inbegrepen. Heeft het evenement geen pauze, dan ontvang je het drankje na afloop.  

Ooievaarspaskorting  
Houders van een Ooievaarspas krijgen 50% korting op de toegangsprijs van dit evenement. Om te boeken dienen wij de pas te registeren. Neem daarom contact op met ons bespreekbureau om kaarten te reserveren.