©Pieter Henket

De Notenkraker

Introdans
za 15 feb en zo 16 feb
za 15 feb ’25
en
zo 16 feb ’25
  • za 15 feb ’25
    19:00
    Danstheater, Den Haag
  • zo 16 feb ’25
    15:00
    Danstheater, Den Haag
Grenzeloze fantasie, uitbundige choreografieën, tedere dans, en een totaal nieuwe kijk op Tsjaikovski’s beroemde muziek: deze grootste productie die Introdans ooit heeft uitgebracht, heeft het allemaal!

Het dansgezelschap presenteert hét winterballet bij uitstek, maar dan in een geheel eigen interpretatie van de Belgische choreograaf Jeroen Verbruggen. Zijn versie bevat géén kerstboom, suikerfee of cadeautjes, maar des te meer magie en betovering! Introdans maakt er een eigenzinnige versie van, over het ‘kraken’ van je eigen schil om je ware identiteit te kunnen ontdekken. Met als blikvangers, naast de bruisende choreografie, het sprookjesachtige decor en de overdadige, barokke kostuums van het Parijse modeduo On Aura Tout Vu, dat sterren als Beyoncé, Lady Gaga, Madonna en Christina Aguilera tot zijn clientèle mag rekenen.

Garderobe en drankje  
Garderobe en een pauzedrankje zijn inbegrepen. Heeft het evenement geen pauze, dan ontvang je het drankje na afloop.  

Komt het Zien!
Deze voorstelling is op zaterdag 15 februari ook toegankelijk voor publiek met een visuele beperking. Een blindentolk van Komt het Zien! verzorgt live audiodescriptie. Alleen blinden en slechtzienden kunnen dit horen via een draadloze koptelefoon. Vooraf geeft de blindentolk ook extra uitleg over het decor en de kostuums en is er een speciale meet & feel inleiding. Wil je hier gebruik van maken? Neem dan contact op met de kassa om tickets te bestellen. Klik hier om meer te lezen over de bereikbaarheid van de kassa.

Dit zeiden slechtzienden eerder:
“De blindentolk heeft even zijn ogen aan mij geleend.”
“Ik zie geen steek en toch heb ik alles gezien.” 

Meer over Stichting Komt het Zien! vind je op hun website.

 

Ooievaarspaskorting  
Houders van een Ooievaarspas krijgen 50% korting op de toegangsprijs van dit evenement. Om te boeken dienen wij de pas te registeren. Neem daarom contact op met ons bespreekbureau om kaarten te reserveren.   

Credits

Jeroen Verbruggen choreografie